Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba malo i odmoriti

Ante Gotovac uživa na ljetovanju: 'Kupio sam novu jahtu, a djevojku ostavio kod kuće'

Foto: Igor Kralj, Jurica Galoic/Pixsell
1/5
23.06.2019.
u 10:50

-Bio sam nekoliko dana u Dubrovniku, nakon čega sam produžio u Šibenik. Došao sam s prijateljem iz Beograda kako bismo kupili jahtu. Naravno, odmah namjeravamo ploviti Šibenskim arhipelagom - ispričao je Gotovac

Osebujni poduzetnik Ante Gotovac prve dane ljeta provodi na Jadranu, nedaleko od Šibenika. U posljednje vrijeme povukao se iz javnosti i posvetio privatnom biznisu s iznajmljivanjem automobila, a da mu posao dobro ide svjedoči i činjenica da se Gotovac odlučio počastiti jahtom kojom plovi po našem moru. 

-Bio sam nekoliko dana u Dubrovniku, nakon čega sam produžio u Šibenik. Došao sam s prijateljem iz Beograda kako bismo kupili jahtu. Naravno, odmah namjeravamo ploviti Šibenskim arhipelagom - ispričao je Gotovac za 24 sata.

Dok on odmara posao je u sigurnim rukama njegove 25 godina mlađe djevojke koju je upoznao prošle godine na beogradskom brodu Sava. - Dok sam na ljetovanju, posao vodi moja djevojka Nađa (24). Nema nikakvih problema - otkrio je poduzetnik koji c trenutačno živi u Srbiji, točnije u Zemunu, gdje se skrasio nakon tri propala braka. 

Priznao je i kako ga je gotovo dvostruko mlađa partnerica osvojila izgledom i osobnošću.  - Nađini roditelji su me odlično prihvatili. Nema tu nikakve mržnje na nacionalnoj osnovi niti ikome smetaju godine - kaže Ante koji unatoč dva razvoda i dalje vjeruje u ljubav i u brak, a o djeci ne razmišlja. U braku s prvom suprugom Ines Ušić dobio je dvije kćeri, a sa Simonom Gotovac, danas Mijoković, također ima kći Gabrijelu koja sada živi s majkom i njezinim novim suprugom u austrijskom Linzu. 

- Djece još ne bih imao, ali nemam pojma što donosi budućnost i što će djevojka reći - kaže Gotovac. Buran život sada je iza njega, a noćni provodi i razuzdane zabave više mu ne nedostaju. - Povukao sam se. Sad se brinem o iznajmljivanju automobila. Više me ništa ne fascinira jer sam sve prošao - zaključio je Ante Gotovac iza kojeg su tri neuspjela braka.

Prvi put vjenčao se 90-ih godina s Ines Ušić s kojom ima dvije kćeri. Slijedio je brak sa Simonom s kojom ima 12-godišnju kći, a nakon šest godina par je odlučio krenuti odvojenim putevima. Posljednji brak bio mu je onaj s Beograđankom Jelenom Miljuš od koje se razveo prije dvije godine nakon samo osam mjeseci.

Pogledajte i koji su najkraći zvjezdani brakovi. 

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
12:18 23.06.2019.

Koga bi to trebalo zanimati osim možda poreznu upravu kad bi bilo i malo istine u toj priči?

GV
golub Vaso
11:13 23.06.2019.

od iznajmljivanja automobila kupio jahtu LoL

ČS
Čuvaj se senjske ruke
19:36 23.06.2019.

Ko je ovaj ? Došao iz beograda i odmah dobio dvije stranice u našem Večernjaku? Fuj, Da ste bar napisali ko je ovaj, osim što radi u Beogradu.Pogledaj mu facu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije