Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki gubitak

Ante Gotovac shrvan: 'Jutros je na nebo otišao moj drugi tata'

Ante Gotovac
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/5
25.05.2020.
u 18:57

Bivša reality zvijezda Ante Gotova svojim je pratiteljima na društvenim mrežama otkrio tužnu vijest.

Ante Gotovac, bivša reality zvijezda te bivši suprug Simone Gotovac, svojim je pratiteljima na društvenim mrežama otkrio tužnu vijest. Jutros je naime preminuo njegov bivši punac Mario, inače suprug Antine prve supruge Ines Ušić. Od voljenog punca oprostio se emotivnom objavom.

Ante Gotovac
1/5

- Jutros je na nebo otišao moj drugi tata-čovjek koji mi je mnogo dobra učinio u životu-Mario neka te dragi Bog blagoslovi i neka te čuva-ostat ćeš zauvijek u našim srcima - napisao je Ante kojem su mnogi u komentarima pružili podršku i izrazili sućut.

Foto: Daniel Pavlić

Inače, Ante posljednjih godina živi u Zemunu. Bavi se iznajmljivanjem automobila, a trenutačno je potpuno posvećen poslu. Snagu mu daje i vjera kojoj se okrenuo nakon turbulentnog života. Kaže kako je svake nedjelje na misi u crkvi koja se nalazi u neposrednoj blizini njegove kuće.

Sreću u ljubavi nikako da pronađe. U studenom prošle godine prekinuo je vezu s 25 godina mlađom Beograđankom Nađom, a iza njega su i tri propala braka. Prvi put vjenčao se 90-ih godina s Ines Ušić s kojom ima dvije kćeri. Slijedio je brak sa Simonom s kojom ima kći Gabrielu, a nakon šest godina par je odlučio krenuti odvojenim putovima. Posljednji brak bio mu je onaj s Beograđankom Jelenom Miljuš od koje se razveo prije više od dvije godine nakon samo osam mjeseci braka.

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

LU
luzer96
19:39 25.05.2020.

Bivši punac Mario inače suprug Antine prve supruge Ines Ušić...............na koji način mu je on ''punac'',ima li kod vas lektora ili barem ''kolektora''

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
19:14 25.05.2020.

Dobro da ste ovo napisali, ovo je udarna i jedinstvena vijest, umro je otac jedne osobe. To je stvarno nevjerojatno, to se događa jednom u godinu dana. Jedna tako bitna osoba za hrvatsko društvo, akademik, naučnik, temelj hrvatske države izgubio je oca. To je istinska vijest.

NE
nemanatrag
19:55 25.05.2020.

Nije čovjek ko ne umre...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije