Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'mali fakin'

Anja Alavanja Viljevac o odmoru u Šibeniku: 'Ostavimo veći nered nego kad se Boysi i Torcida nađu na Janjču'

Nespes
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/11
05.11.2021.
u 15:00

Anja uživa s obitelji i najmlađim sinom Danom koji je na svijet stigao u travnju ove godine, a upravo zbog aktivnog mališana voditeljici nikada nije dosadno. Otkrila je to i posljednjom objavom na svom Instagramu.

Televizijska voditeljica Anja Alavanja Viljevac (38) svojim je pratiteljima na društvenim mrežama otkrila da trenutno odmara u Šibeniku. Anja uživa s obitelji i najmlađim sinom Danom koji je na svijet stigao u travnju ove godine, a upravo zbog aktivnog mališana voditeljici nikada nije dosadno. Otkrila je to i posljednjom objavom na svom Instagramu. 

- Posljednja kava u Dalmaciji u kratkim rukavima, i u miru🤪. U krilu mi je hobotnica s osam krakova, a sjedamo metar od stola, jer leti kava, leti boca, leti pepeljara. Ostavimo veći nered nego kad se Boysi i Torcida nađu na Janjču - napisala je Alavanja uz opis 'kava s bebom'. 

"Pravi mali fakin", "Koliko ljepote", "Uživajte", pisali su joj obožavatelji u komentarima. Inače, maleni Dan već je pravi svjetski putnik pa je tako krajem rujna s roditeljima bio na medenom mjesecu u Italiji. 

- Prednosti putovanja s bebom; 1. Ne možeš šopingirati, što u Rimu znači uštedu brdo love 2. Nakon uživanja u najukusnijoj tjestenini odradiš pošten trening. Dakle; nipošto ne ostavljajte bebu bakama i djedovima - poručila je voditeljica i objavila nekoliko fotografija iz Rima. Opisala je i kako izgleda turistički razgled Rima u ovim pandemijskim uvjetima. - Na Španjolskim stubama možete što hoćete; popeti se, spustiti, zastati na minutu-dvije, okinuti fotku na brzinu...ali ako hoćete malo sjesti, pojesti sladoled, osvježiti se vodom...to možete doma na Schlosserovim🤔, ili riskirate da vam karabineri zviždukom probiju uši ili naplate kaznu - napisala je Anja tada na društvenim mrežama.

Objavila je i fotografiju pored Fontane di Trevi na kojoj pozira sa suprugom Vedranom Viljevcem i sinom i prisjetila se legende koja je vezana za ovu fontanu i u opisu napisala: Legenda kaže kad ubaciš euro u Fontanu di Trevi, ostaneš bez njega, i imaš nešto šanse vratiti se u Rim. Ne znam tko se sjeća Crnog Jacka i Kumpića koji su ronili po Manduševcu, ovdje bi svaku noć bili bogatiji za tri tisuće eura. Jedan romantičan caption romantične fotke.

VIDEO Ivana Mišerić podijelila internet zbog salame! Pratitelji je optužili da je razmažena i nezahvalna 

 

 

Komentara 1

ČS
Čuvaj se senjske ruke
16:01 07.11.2021.

Daj, miči to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije