Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Sanela: 'Nisam očekivala da će se ovo dogoditi i da bih se mogla naći s tuđim mužem'

Foto: RTL
1/8
04.11.2021.
u 14:05

Iako se odnos Sanele i Jasmina u posljednje vrijeme poboljšao, njihova je veza daleko od pravog braka. Upravo zbog nedostatka povezanosti i emocija među njima, Sanela je na zajedničkim večerama s ostalim parovima upoznala drugu osobu koja je privukla njezinu pozornost.

Sociološki eksperiment ''Brak na prvu'' svaki dan donosi nove uzbudljive ljubavne avanture i zaplete, a danas će Sanela priznati tko je taj tajanstveni muškarac koji je privukao njezinu pozornost.

Iako se odnos Sanele i Jasmina u posljednje vrijeme poboljšao, njihova je veza daleko od pravog braka. Upravo zbog nedostatka povezanosti i emocija među njima, Sanela je na zajedničkim večerama s ostalim parovima upoznala drugu osobu koja je privukla njezinu pozornost, piše u najavi iduće emisije RTL.

„Nisam očekivala da će se ovo dogoditi i da bih se mogla naći s tuđim mužem. Svako jutro me dočeka njegova poruka i svaku večer prije nego što idem spavati…“

Podsjetimo, Jasmin i Sanela bili su kod Gordane i Bernarda na večeri i druženju, no Sanela se stalno dopisivala na mobitelu da bi otkrila kako je dobila neočekivanu podršku od jedne osobe te da se nešto i dogodilo. Sutradan je Bernard s Gogom pripremao ručak za njezinu kćer Severinu. Kad je stigla, pričali su joj kako su oni poput starog bračnog para.

„Fali samo jedan segment, ali vidjet ćemo hoće li što dogoditi“, rekao je Bernard i kasnije dodao kako uskoro putuju u Poreč.  Sanela i Jasmin ugostili su njezina brata Sanela i kumu Mini, a njega je malo mučilo hoće li ga odmah napasti zbog njegova ponašanja na svadbi, što se i dogodilo. No Sanelu to nije baš diralo jer je mislila na drugog: „Jedva čekam da napokon sjednemo bez sto ljudi oko sebe, da nije sve samo na tipkanju, nego kad pogledaš osobu u oči i vidiš da je stvarno iskrena, da misli to što kaže, to je sve." 

Strašna tragedija: Glumac Alec Baldwin na filmskom setu pucao iz rekvizita i ubio snimateljicu, a ranio redatelja



 

 

Ključne riječi

Komentara 9

LI
liliZG
15:08 04.11.2021.

preporučam saneli i tom dr dotičnom , ako misle ozbiljno da izađu iz šoa i zamole stručnjake da ih vrate kao par, to je jedino pošteno prema dr polovicama.

CH
che9
15:44 04.11.2021.

solidna treba

TV
Tvrdjava
18:34 04.11.2021.

Sanela I mene je iznenadilo...obicno su tamo decki poput Alen Delona ili Check Norris..a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije