Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećate li je se?

Ana je u 'Život na vagi' ušla sa 170 kg, mršavjela je da može zatrudnjeti, a ovako izgleda danas

Foto: RTL
1/4
25.07.2021.
u 10:00

Kandidatkinja pete sezone showa "Život na vagi", Ana Solarević (43) na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj je istaknula proces svoje transformacije.

Kandidatkinja pete sezone showa "Život na vagi", Ana Solarević (43) na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj je istaknula proces svoje transformacije.

Foto: Instagram/ analabeticsolarevic

-Mogu reći da nije bilo ni lako ni jednostavno....borba koja se svaki dan vodila u glavi i koja se još i dan danas vodi ipak je dovelo do rezultata od - 50 kg....sada mi to "zvući" jednostavno, ali kad se sjetim tog puta od 365 dana..i još nije kraj skidanja kila..ma di je to od kraja, započela je objavu Ana, a posebno se zahvalila svojoj trenerici.

-Hvala Životu na vagi...i svima koji su sudjelovali u tome...a najviše hvala mojoj trenerici Mariji Marinković koja me iz tjedna u tjedan gura i bori se za svaki kilogram koji nestane...znam Mare da ti nije lako sa mnom, ali izdrži, napisala je Ana.

Foto: Instagram/ analabeticsolarevic

Podsjetimo, Ana je nakon prvog vaganja imala 170,2  kilograma, a smršavjeti je htjela kako bi mogla imati djecu, pa joj je upravo to bila najveća motivacija za prijavu u "Život na vagi'.

Također, u mladim danima maštala da će biti pjevačica, ali je od te želje odustala jer vjeruje da na estradi nema mjesta za pretile ljude, a trpjela je i uvrede na račun izgleda koje su često dolazile od njezinih bližnjih.

VIDEO: Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu

 

Komentara 3

ZM
Zmaj2
11:07 25.07.2021.

Ne znam je li uvreda reci svom bliznjem sa 150 kila da mora smrsavit i da je to uzasno opasno. Kao da pijancu kazes da mora smanjit sa lite votke na dan.ili narkicu da je narkic . Ili onda i oni trpe uvrede?

KP
Karlovacko pivo
15:51 25.07.2021.

Ima ona još toga za skinut ali svejedno svaka čast uporna je samo tako

Avatar Bill Carson
Bill Carson
12:23 25.07.2021.

Ja bih opet radije uzeo njenu trenericu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije