Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Djevojka Duje Čopa

Ana Kurobasa nova je WAGS-ica, a modni uzor joj je Melania Trump

Foto: Privatni album
1/8
05.09.2018.
u 10:13

Nosila je revije u inozemstvu, bila je u užem izboru za najseksi Hrvaticu, velika čast bi joj bila raditi s Karlom Lagerfeldom koji je za nju ikona mode, a kao primjer dame i stila koji joj se sviđa navodi modni stil prve dame Amerike.

Izbornik Zlatko Dalić popisu igrača koji su otputovali na prijateljsku utakmicu s Portugalom dodao je i Duju Čopa. On je novi igrač španjolskog Valladolida, gdje je došao na posudbu iz belgijskog Standard Liège. Iz Belgije se u Španjolsku s našim reprezentativcem preselila i njegova dugogodišnja djevojka Ana Kurobasa.

Koliko je Duje upućen u Anin posao, koliko dobro ona poznaje nogometne termine, čiji modni stil cijeni, kakvi su joj planovi i želje u budućnosti 28-godišnja Ana otkrila nam je u intervju,. 

Iza vas su brojne modne titule, a bili ste i u užem izboru za najseksi Hrvaticu, koja titula ili izbor su vam nekako najviše pomogli u svijetu modu? 
Na izboru Miss Universe Hrvatske sudjelovala sam 2008.godine i osvojila titulu prve pratilje. Prijenos izbora išao je uživo na državnoj televiziji, a nakon toga uslijedili su moji prvi modni angažmani i mogu reći da mi je to bila odlična odskočna daska za početak moje modne karijere. Tada sam imala 18 godina i kroz mjesec dana priprema za izbor naučila sam pravilno hodati na pisti, pozirati pred kamerama, razgovarati s novinarima, biti profesionalna i disciplinirana, a svih savjeta drage Marije Kraljević sjećam se i danas. 

Foto: Privatni album/MailOnline

U Hrvatskoj često nosite revije, pogotovo za ELFS-e, nosite li revije i na svjetskim modnim pozornicama i poziv kojeg poznatog dizajnera bi vam predstavljao veliku čast? 
Moja prva modna revija u inozemstvu bila je za Bluemarine i održavala se u Milanu, nakon toga uslijedio je Istanbul, a prošle godine u Španjolskoj sam nosila Gijon i Oviedo Fashion week. Uvijek sam kombinirala posao i školovanje tako da su moji modni angažmani  u inozemstvu bili uglavnom u pauzi od fakultetskih obaveza. Definitivno bi to bio Karl Lagerfeld, on je ikona u svijetu mode i uvijek je bio ispred svoga vremena, svaka revija modne kuće Chanel spektakularna je i posebna, a od mlađih to bi bio Olivier Rousteing za Balmain koji je stavio naglasak na konstrukciju odjeće, njegova vizija žene je elegantna i moderna i jako mi se sviđa. 

Zbog prirode svog posla vaš dečko Duje često mijenja adrese pa tako i vi mijenjate adrese zajedno s njim, kako to utječe na vaš posao i koji grad/država najviše su vam odgovarali do sada? 
Živjeli smo godinu dana u Italiji, dvije godine zaredom u Španjolskoj, prošlu sezonu u Belgiji i evo, prije nekoliko dana opet smo se vratili u Španjolsku. Nama osobno Španjolska je najdraža jer su ljudi topli i temperamentni, poznajemo jezik, kulturu i nekako se tamo osjećamo kao kući. Ja sam si u Španjolskoj našla i modnu agenciju, snimila sam već dvije reklame i nosila nekoliko revija u Španjolskoj. Kad imam neki posao u Hrvatskoj, dođem na par dana gdje god bili, odradim to i vraćam se nazad. 

Kako biste opisali svoj modni stil, imate li neki uzor? 
Moj stil je ženstven i elegantan, volim nositi visoke potpetice, a najbolje se osjećam u neutralnim tonovima koje volim začiniti efektnim detaljima poput lijepe marame, nakita, interesantnog sakoa. Općenito se volim uređivati i uvijek imati lijepu frizuru njegovane nokte i dobar parfem, to digne i najjednostavniju modnu kombinaciju. Melania Trump mi je primjer dame i stila koji se meni najviše sviđa.  

Foto: Privatni album/MailOnline

Na društvenim mrežama obožavatelji prate svaki korak supruga i djevojaka naših reprezentativaca, njihove modne stilove drugi kopiraju. Bi li vam laskalo  da vas drugi modno kopiraju i da postanete uzor? 
Pa iskreno mislim da svakoj ženi laska kad je netko kopira, to znači da im se sviđa nečiji stil, ali sve u nekim granicama jer mislim da ne treba slijepo pratiti nikoga, već pronaći svoj jedinstveni modni izričaj, a trendove prilagoditi sebi i svom načinu života.  

Studirali ste ekonomiju, imate li želju baviti se strukom jednog dana? 
U Splitu sam studirala ekonomiju, ali zbog preseljenja u inozemstvo prebacila sam se na fakultet Doba u Mariboru, gdje studiram marketing, medije i odnose s javnošću. Fakultet je online i sve predmete slušam i polažem preko interneta, što mi omogućuje da bez obzira gdje se nalazim mogu ispunjavati fakultetske obaveze. Odlučila sam se za taj smjer jer je dosta općenit i danas-sutra, kad se vratimo u Hrvatsku, sigurno ću raditi u struci. 

Gledali smo vas u glazbenim spotovima, ali i u showu "Volim Hrvatsku". Kako vam se sviđa biti ispred kamera, maštate li o nekoj voditeljskoj karijeri možda? 
Obožavam biti ispred kamera, nimalo nemam tremu, totalno sam prirodna i opuštena. Lijepo bi bilo, ali voditeljski posao je jako težak i potrebno je mnogo više od lijepog lica da se bude uspješan u tom poslu. Kad bi mi se ukazala prilika, sigurno bi razmislila o tome i svakodnevno radila na svom usavršavanju. 

Koliko Duje prati vašu karijeru, a koliko ste vi upućeni u nogomet i koliko dobro poznajete nogomete termine?
Duje prati sve što ja radim i njemu prvom šaljem slike i videa s revija i snimanja. Veseli ga da me to ispunjava i velika mi je podrška u svemu što radim. Ja sam uz njega zavoljela nogomet i uvijek imam sto pitanja. Dosta toga sam naučila od njega, ali potkrade mi se i koji biser (smijeh). 

Čime vas je najviše obogatio život u inozemstvu i što vam najviše nedostaje kad niste u Hrvatskoj?
Upoznala sam divne ljude iz cijeloga svijeta, nove kulture, usavršila strane jezike, vidjela da je svijet drukčiji izvan okvira, nemam predrasude, prihvaćam različitosti, a i snalazim se na svim svjetskim aerodromima (smijeh).. Kad nisam ovdje, najviše mi iz Hrvatske nedostaje mamina kuhinja i moja četverogodišnja nećakinja Leona. Srećom, postoje društvene mreže i internet pa se svakodnevno čujem s obitelji i prijateljima. 

Pogledajte i poslušajte deset hitova Vatrenih

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
10:45 05.09.2018.

vječno pitanje: tko je gluplji, nogometaši ili manekenke?

LA
like_a_boss
10:36 05.09.2018.

Ovaj članak je sramota za novinarstvo.

MA
markomateracisvršimtipofaci
10:40 05.09.2018.

Kako se zove kobasa pravljena iskljucivo od mesa muskog spolnog organa?? Kurobasa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije