Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izlazi dokumentarac o glazebnoj divi

Amy Winehouse na početku karijere: Vjerojatno bih poludjela kad bi postala poznata

amy winehouse
Foto: DPA/PIXSELL
1/6
03.04.2015.
u 22:35

Film bi mogao biti jako zanimljiv, pogotovo zbog toga što koristi stare intervju s Amy, kao i njene privatne snimke

Objavljen je prvi foršpan za dokumentarni film "Amy". Dokumentarac Asifa Kapadije objavit će dokumentarac ovog ljeta. Prikazat će se u njemu film i karijera tragično preminule Amy Winehouse.

Film bi mogao biti jako zanimljiv, pogotovo zbog toga što koristi stare intervju s Amy, kao i njene privatne snimke. Pravi komentare koje je sama davala na svoj razvojni put - od zvijezde u usponu do svjetske ikone. Otkrila je tako da je pjevanje za nju uvijek bilo važno, no kako i nikad nije mislila da će joj to postati zanimanje. - Mislim da neću biti previše poznata. Ne bih to mogla podnijeti, vjerojatno bih poludjela - rekla je Amy i tako na neki način predvidjela svoju smrt.

Glumica je tragično preminula u 27. godini života, u svom londonskom domu. Preminula je uslijed slučajnog trovanja alkoholom. Njezin brat svojedobno je izjavio kako je uzrok smrti bila bulimija, zbog koje se tijelo pjevačice nije moglo nositi s količinom alkohola koju je unijela u sebe.

>>Blake: Ja sam Amy Winehouse upoznao s heroinom!

>>Mjesec dana do premijere odustalo se od mjuzikla o Amy Winehouse

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:32 04.04.2015.

Evo, objavljen je prvi "foršpan" za kajgod...kojeg li izraza za Hrvatske dnevne novine. Nadalje, film je snimio Asif Kapadija, svjetsko ime u zanru. Film je o alkoholicarki i narkomanki, pa ga treba preporuciti omladini. Dajte se probudite....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije