Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je otkazano

Mjesec dana do premijere odustalo se od mjuzikla o Amy Winehouse

Amy (1)
Pixsell
27.11.2012.
u 17:40

Dansko kraljevsko kazalište priopćilo je danas da su otkazali komad o Amy Winehouse budući da je agencija za autorska prava povukla dopuštenje da koriste glazbu pokojne pjevačice

Dansko kraljevsko kazalište priopćilo je danas da su otkazali komad o Amy Winehouse budući da je agencija za autorska prava povukla dopuštenje da koriste glazbu pokojne pjevačice.

Za sada se ne zna zbog čega je agencija “Koda” povukla dopuštenje kad je već bio dogovoren i datum premijere – 30. siječnja u kazalištu u Kopenhagenu.

Mjuzikl “Amy” zasnovan je na intervjuima, koncertima, pismima i novinskim člancima o preminuloj Winehouse. Napisala ga je grupa od 11 danskih dramaturga i priča je to o njezinom životu i odnosu s drogama i alkoholom.

Dobitnica Grammyja, britanska soul pjevačica, preminula je od trovanja alkoholom u srpnju prošle godine. Imala je 27 godina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije