Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi album

Aljoša Šerić predstavio samostalni debi pod nazivom Što ćemo raditi do kraja života

Aljoša Šerić
Foto: Renata Lučić
1/8
04.04.2019.
u 15:11

"Zbirka jadikovki i gotovo dnevničkih zapisa poluostvarenog muškarca na pragu sredovječnosti. Ugodno slušanje!“ - Aljoša

Nakon četiri uspješna studijska albuma grupe Ramirez, Aljoša Šerić novi je glazbeni identitet izgradio u aktualnom Pavelu s još četiri studijska izdanja, a dok je Pavel kraće vrijeme bio na studijskom mirovanju, odlučio je, kako i sam kaže, u poznim godinama debitirati po treći put - ovaj put kao samostalni izvođač.

Foto: Renata Lučić

„Što ćemo raditi do kraja života“ predstavlja ukupno dvanaest skladbi, gotovo dnevničkih zapisa i zbirku jadikovki, navodi Aljoša te dodaje kako sve pjesme koje piše u sebi uvijek imaju dozu sjete i ljepote života u sebi, a publika će sama prepoznati ono što joj je bliže.

Glazbu, tekst i aranžmane potpisuje Aljoša Šerić, osim teksta za „Zadnji“ i „Što ćemo raditi do kraja života“ koje potpisuje Anđelo Jurkas. Produkciju i miks potpisuje Jere Šešelja, a aranžmane gudača i puhača Dalibor Grubačević. Album je sniman u RSL studiju u Novom Mestu i Element studiju u Zagrebu tijekom 2018. godine pod snimateljskom palicom Mateja Pecavera i Jere Šešelje. Album će se u fizičkoj prodaji naći od 5.4. u svim boljim CD shopovima.

Foto: Renata Lučić

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije