Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preko 480 tisuća pregleda

Aleksandru Prijović vole i na Tajlandu i ovaj video je hit na društvenim mrežama

Beograd: Treći koncert Aleksandre Prijović kojim je opet napunila Štark Arenu
Foto: Antonio Ahel
1/9
05.11.2023.
u 13:00

Jedna korisnica TikToka podijelila je video na kojem jedan muškarac u autobusu na Tajlandu pleše na hit "Dam dam dam" od Aleksandre Prijović

O popularnosti Aleksandre Prijović u cijeloj regiji najbolje govori i po nekoliko rasprodanih koncerata u Beogradu, Zagrebu i Sarajevu samo ove godine. Pjevačica će samo u Zagrebu u prosincu održati pet koncerata u Areni što dosad nije uspjelo ni jednom izvođaču s ovih prostora. Njezine pjesme su uvijek na vrhu samog trendinga na YouTubeu i imaju milijunske preglede, a ritmovi njezinih hitova postaju popularni i van regije te jedan video s TikToka pokazuje nam kako se Aleksandra Prijović sluša i na dalekom Tajlandu.

Jedna korisnica TikToka podijelila je video na kojem jedan muškarac u autobusu na Tajlandu pleše na hit "Dam dam dam" od Aleksandre Prijović. -Prija na Tajlandu - pisalo je u opisu videa koji je na ovoj društvenoj mreži pregledan 484 tisuće puta, a u komentarima su korisnici napisali: - Dobar glas daleko se čujeee! Prija do kraja svijeta!!!  Dobar glas, Prija svjetska a naša. Svaka čast.

 

@ivaaaaa_u

❤️

♬ original sound - Iva Uzelac

 

S Aleksandrom Prijović smo razgovarali uoči same objave kako će u Zagrebu nakon rasprodane četiri Arene održati i peti koncert.
- Ne vjerujem ni sama. Pa vidjeli ste moju reakciju kada su mi rekli da se prodalo već 2000 karata za peti koncert. Ja stvarno ne znam što se događa. Očekivala sam da ću rasprodati jednu Arenu. Ovdje godinama dolazim i imam publiku koja me voli, bila sam svjesna da ću napuniti jedan koncert. Ali da će se već tako brzo početi prodavati karte za peti koncert, nisam mogla pomisliti ni u najluđim snovima - iskreno nam je tada priznala.

Beograd: Treći koncert Aleksandre Prijović kojim je opet napunila Štark Arenu
1/29

Publika jedva čeka uživo čuti njezine hitove poput 'Za nas kasno je', 'Testament' , 'Senke', 'Bogata sirotinja', 'Legitimno', 'Zvuk tišine', 'Sabotiram',… i brojne druge, a Aleksandra nam je ispričala i što publika može očekivati od nastupa u Zagrebu.

- Ja ne bih voljela da se razlikuju. Voljela bih svakoj publici prirediti isti show. Sigurno je da će biti jako veselo i emotivno. Zahvaljujem svima koji su kupili kartu, hvala vam svima na ljubavi i podršci. Dat ću sve od sebe da oni sa svakog koncerta izađu zadovoljni i puni utisaka - rekla je. Aleksandra je u braku s Filipom Živojinovićem s kojim ima četverogodišnjeg sina Aleksandra. Filipu je pomajka legendarna Lepa Brena koja je gostovala Aleksandri na nekim koncertima i za koju Prijović kaže kako je uvijek spremna udijeliti joj koristan savjet o glazbi. 

Komentara 11

ST
Staripurger2024
13:43 05.11.2023.

Još jedan pro cajkaški natpis.Na Tajlandu i sl. egzotikama,moj novinarčiću sjede "botovi".Ljudi koji će za stanoviti novac klikati na sadrzaje koji to plate i naruče.U smislu umjetnog dizanja gledanosti na YT kanalu i sl. aplikacijama.Dakle ,radi se o legajlnoj prevarii nikakvom "uspjehu".Cajka je muzika glupih i zaostalih ljudi.

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
14:23 05.11.2023.

Srpska propaganda.

ČI
Čife
14:06 05.11.2023.

Iako je bilo tijekom godina izmjena ipak i dalje se čuje da je to turska glazba .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije