Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI PODCAST

Albina Grčić otkrila kako je upoznala dečka: Uvijek sam mislila da je to tamo nemoguće

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/12
02.03.2021.
u 18:00

U najnovijoj epizodi podcasta Večernjeg lista gostovala je ovogodišnja pobjednica Dore Albina Grčić (22).

U studio Večernjeg lista, direktno iz Splita, stigla nam je ovogodišnja pobjednica Dore Albina Grčić (22). Nakon što je trijumfirala u Opatiji s pjesmom "Tick-Tock" kojom će nas predstavljati na Eurosongu ove godine, odlučili smo ju ugostiti u podcastu gdje nam je otkrila kako doživljava svoju pobjedu, što misli o reakciji Nine Kraljić (28) i kako je uopće dobila neobično ime.

- Mislim da nema potrebe da objašnjavam kakve je tko imao probleme prilikom proba i slično. To je tako. Nikad ne znaš što te može dočekat - kazala nam je kad smo ju upitali o detaljima njezinog nastupa na Dori i pritužbama da se njezina pjesma puštala u in ear slušalice drugih natjecatelja.

Priupitali smo je kakav stav ima na reakciju drugoplasirane pjevačice na Dori i njezine kolegice iz Voicea Nine Kraljić (28).

- Sve sam rekla na temu Nine Kraljić. Želim joj sve najbolje. Jako sam zadovoljna s ovim što sam postigla - dala je do znanja odlučno mlada Splićanka tijekom našeg razgovora koju smo upitali kako je upoznala svog dugogodišnjeg dečka Ivana Ćalušića.

- To je jako lijepa priča. Znamo se otkad smo bili djeca, kad smo imali tek tri godine. Prije smo se hvatali po Hajdukovim tribinama pomoćnih terena jer su nam braća igrala skupa (smije se). Tada mi je još bio jako simpatičan. Oni su se u međuvremenu preselili pa su se životne okolnosti promijenile, ali smo se ponovno ujedinili. To se dogodilo tijekom jednog noćnog izlaska, što je meni jako simpatično jer sam oduvijek govorila da "nema šanse da dobrog dečka nađeš u klubu, križaj". I tako smo se ponovno spojili - smije se Splićanka dok se prisjeća.

- Tu večer sam ga uočila i bilo mi je fascinantno jer se jako dugo vremena uopće nismo vidjeli i zamjetila sam "Wow, izrastao je u momka!" i bilo mi je čudno. Moram priznati da je bio jako zgodan tu večer i gledala sam kako bih mu prišla i započela razgovor - priznaje nam Albina koja nam je otkrila i kako reagira na negativne komentare.

- Zapravo me najviše povrijedi kada netko preispituje moj glazbeni talent - pojasnila je 22-godišnja predstavnica Hrvatske na ovogodišnjem Eurosongu i rekla da uoči nastupa na Dori imala samo jednu misao na umu.

- Treba zadovoljiti naš narod! Mi znamo biti dosta teški i često se dijelimo, po mom mišljenju. Međutim, čini mi se da smo se po prvi puta nakon dugo vremena ujedinili i to mi imponira jer predstavljam Hrvatsku - ponosno nam kaže.



 

Komentara 7

DU
Deleted user
21:06 02.03.2021.

Nemojte biti jalni i ljubomorni. LP..

JO
JosefKa
19:18 02.03.2021.

"Talent". Je li to ona kvaliteta bez mjerne jedinice dobivena rodjenjem? Nego moze li se pricati o impostaciji visljih tonova i appogiu?

Avatar babojebac
babojebac
18:49 02.03.2021.

Pjesmuljak koji lako dosadi, a i ova će brzo u zaborav...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije