Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši kandidat

Adam Kromer iz 'Braka na prvu' podijelio novosti: 'Šokantna vijest, dolazi na proljeće'

Foto: Instagram screenshot
1/17
20.11.2023.
u 10:00

Adam je napisao kako je njegova supruga Gordana opet trudna, te da će postati tata treći put. Sretnu vijest podijelio je na Instagramu, te je otkrio da im je trudnoća bila šok, no da se svi jako veseli, ali ne mogu još otkriti spol bebe.

Adam Kromer, bivši kandidat showa 'Brak na prvu' podijelio je sretnu vijest. Adam je napisao kako je njegova supruga Gordana opet trudna, te da će postati tata treći put. Sretnu vijest podijelio je na Instagramu, te je otkrio da im je trudnoća bila šok, no da se svi jako veseli, ali ne mogu još otkriti spol bebe. 

"Da podijelimo sretnu vijest da nam roda dolazi u posjetu na proljeće. Spol je još tajna, ali vam mogu otkriti da bez obzira na šokantnu vijest svi se jako veselimo..." stoji u objavi koju možete pogledati OVDJE

Inače, Reality show "Brak na prvu" mnogim je natjecateljima donio sreću u ljubavi i neki od kandidata ovog RTL-ovog showa još uvijek su u sretnim vezama i brakovima. Među njima su Gordana i Adam Kromer koje su stručnjaci u showu spojili s drugim kandidatima.  Gordana je u showu bila 'udana za Dejana Vukobratovića, a Adam "oženjen" Nikolinom Tutić. Adam i Gordana su se počeli družiti pred kraj showa, a nastavili su i nakon snimanja i ubrzo su shvatili da između njih postoji nešto više od prijateljstva i postali su par. 

VEZANI ČLANCI:

- Naše prijateljstvo počelo se pretvarati u romansu kada smo nakon showa otišli na kavu pa na ručak. Tu smo shvatili da se bez pritiska koji nosi takav tip emisije puno bolje slažemo nego kada smo si za vrijeme snimanja samo davali međusobnu prijateljsku potporu. Jedino i isključivi razlog zašto smo se zbližili kao prijatelji jest da s partnerima nismo imali normalnu komunikaciju, pa smo se veselili što nekome možemo ispričati naše probleme. I da nas netko razumije - otkrio nam je Adam nedugo nakon showa kako se razvijao njihov odnos.

Zbog Goge je Adam napustio svoju Baranju gdje se bavio vinogradarstvom i vinarstvom i preselio se najprije u Zagreb. Planirao je tada postati fitness trener i često je objavljivao na društvenim mrežama kako trenira, a s njim je trenirala i Goga.  Uskoro su iz Zagreba preselili u Zadar kako bi bili bliže Goginom sinu iz prvog braka koji se školuje u Zadru, a njihova obitelj u kolovozu 2020. godine je postala brojnija za još jednog člana kada je Goga rodila njihovog sina Noela, a 2021. godine par se vjenčao. 

GALERIJA: Prisjetite se kandidata showa 'Brak na prvu'

1/223

Bivši natjecatelji RTL-ovog showa "Brak na prvu" Gordana i Adam Kromer dobili su drugog sina u veljači prošle godine, a sretni vijest i fotografiju bebe na Instagramu je podijelio Adam i otkrio koje su neobično ime dali sinu. - Naš se univerzum proširio sa još jednom članom obitelji...mali Kael je došao na svijet. Moja hrabra ratnica @gordanakromer i mali su super- napisao je Adam. Par uživa u životu uz obalu, odgovara im blaga klima i način života u Zadru. 

VIDEO Strašna tragedija na koncertu Taylor Swift: Preminula obožavateljica (23), a njih još 1000 potražilo je pomoć

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije