Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

2Cellos u Areni: Lijepo se vratiti doma

2Cellos u Areni Zagreb
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
23.03.2018.
u 23:03

Hauser je kao i obično bio “majstor ceremonije”, pa je pričao između pjesama, te pozivao publiku da slobodno plješće kad prepozna pjesme.

Koncertom u zagrebačkoj Areni 2Cellos su večeras trijumfalno nastavili svoju svjetsku turneju na kojoj promoviraju album “Score”.

- Lijepo je vratiti se doma. Ti ne, ti si Slovenac - našalio se Hauser, aludirajući na to što Šulić živi u Mariboru.

Hauser je kao i obično bio “majstor ceremonije”, pa je pričao između pjesama, te pozivao publiku da slobodno plješće kad prepozna pjesme. A u prvom dijelu svirali su filmske teme poput “Vatrenih kočija”, “Kuma”, “My Heart Will Go On” iz “Titanica” i drugih. Ipak, pravo je ludilo krenulo kad im se na sceni pridružio bubnjar Dušan Kranjc i kad su krenule obrade rock klasika “Highway To Hell”, “Smells Like Teen Spirit”, “Smooth Criminal” i drugih. a publika, njih 10 tisuća, ustala je i zaplesala uz te bezvremenske hitove.

Na bisu smo i zaplesali uz “Wake Me Up” i neizbježnu “Despacito”, a Hauser i Šulić laku noć su nam poželili uz prekrasnu “With Or Without You” grupe U2.

2Cellos u Areni Zagreb
1/18

Komentara 8

RA
Rad
23:44 23.03.2018.

Razočaravajuć prekratki koncert uz hladnu komunikaciju s publikom. Očekivao sam puno puno više. Ovdje uzrečica "koliko para - toliko muzike" definitivno nije vrijedila.

DU
Deleted user
09:52 24.03.2018.

Genijalan dvojac i hrvatski ponos za razliku od nogometne repke.

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
14:07 24.03.2018.

Takoder, totalno razocaravajuci koncert na kojem su "zbrzali" filmsku glazbu, pola stvari sa "Score" albuma preskocili. Na kraju nisu ni svirali "For the love of a princess" iz Bravehearta. Nakon toga su krenuli sa obradama, takoder sve zbrzano s ne toliko mastovitim izborom. Dolazilo mi je doslovno da se pokupim ca. U ovom slucaju bolje da je trajalo relativno kratko. Ocekivao takoder puno,puno vise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije