Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadar

Zadar: Velik požar nadomak kuća podmetnut?

požar, vatrogasci (1)
Foto: Željko Mršić/PIXSELL
1/8
07.03.2011.
u 19:30

Oko dva kilometra dalje u gustoj borovoj šumi na Čubrijanu izbio je novi požar za kojeg vatrogasci sumnjaju da je podmetnut

Nešto poslije 17 sati izbio je požar u Donjoj Murvici kod Zadra, izvijestili su zadarski vatrogasci kojima u gašenju pomaže i lokalni DVD. Na terenu je ukupno 28 vatrogasaca. Požar je prvo zahvatio visoko i nisko raslinje te hrastovu šumu, a oko 20 sati vatra se proširila i na borovu šumu.

Jak vjetar razbuktao je požar pa su zatražene i dodatne vatrogasne snage kako bi se lokalizirao požar koji je u blizini kuća u mjestu Baričevići.

Uz jak vjetar, gašenje otežava i činjenica da zbog mraka ne mogu djelovati zračne snage.

Dio požara je u miniranom području, a oko dva kilometra dalje u gustoj borovoj šumi na Čubrijanu izbio je novi požar, pa je o svemu obaviještena policija.

Zapovjednik zadraskog JVP-a Željko Šoša rekao nam je kako sumnja u podmetanje požara u gustoj borovoj šumi na ulazu u grad Zadar koji je izbio oko 20 sati.

- U blizini nema ni dalekovoda, pa smo zbog sumnje da je požar podmetnut obavijestili policiju, rekao je Šoša.

Ključne riječi

Komentara 10

NK
nisam/komunist
20:31 07.03.2011.

sigurno su to potkurilji oni crveni kaj su fcera v zadru demonstrirali, vjerojatno im je zima pa se moraju negdje grijat, za hotel nemaju love jer ne rade

OB
-obrisani-
23:22 07.03.2011.

Da nezna da je kamocemo u cuzi ,rekla bih da je on za ovo odgovoran... Ovako , tko zna koliko je jos onih koji neznaju kamoce... :-))

Avatar Aristarh
Aristarh
23:11 07.03.2011.

@tomo72 preduhitrio si me...:)) Oni, nitko drugi. Pojačavanju nervozu u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije