Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Patrijarh Porfirije i Plenković poručili su Vučiću isto – da izađe iz pakla prošlosti

Goran Stanzl/PIXSELL
08.08.2021. u 09:21

To znači ne davati prednost temama otprije 75, 30 ili 25 godina, nego temama iz vremena u kojem živimo, no kako očekivati da se Vučić tog pakla riješi

Komentara 61

Avatar Petar Mamić
Petar Mamić
09:57 08.08.2021.

Koji smješan naslov, dakle Plenković i Porfirije koji je za Veliku Srbiju nešto poručuju Vučiću koji je takodjer za Veliku Srbiju. Koliko god novinari uporno pokušavali graditi narativ kako u srpskoj politici pušu neki "drugi vjetrovi" te da se vide "pozitivni pomaci promjena" surova realnost zadnjih 180 godina nas demantira. Nitko od njih bilo iz crkvenog bilo iz političkog vrha Srbije ni za milimetar ne odstupa od politike Velike Srbije ili danas kako je zovu Srpskog sveta...na njihovu i na našu žalost...promjena nema.

FM
fmica
10:40 08.08.2021.

srpska pravoslavna crkva je kriva za sve ratove na prostoru bivše jugoslavije,ishodište svog zla...

SV
Sveznadar
11:05 08.08.2021.

Najveća greška Kolinde a sada i Milanovića što se sastaje s tim velikisrbinom. Trebali su izbjegavati svaki susret s njim, ako ne radi rata, onda radi nemira koji unosi u CG, Bosni. O Oluji i " izbeglicama" je zaslužija daa ga se kazneno progoni , jer i on je kolovođa rata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije