Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neovisna lista

Don Ivan Grubišić: Hrvatska je danas veliki zatvor!

Don Ivan Grubišić; Remetinec (1)
Foto: Martina Popovcic/PIXSELL
1/5
27.11.2011.
u 14:57

Prije tri godine pisao sam Sanaderu da je Hrvatska opljačkana, a on mi je poručio da je sve pod kontrolom. – Ivo, sada si ti pod kontrolom – rekao je Grubišić

Za svoje kratko predstavljanje u Zagrebu, na prvu adventsku nedjelju, don Ivan Grubišić, nositelj Neovisne liste, izabrao je prostor ispred remetinečkog zatvora, odakle je poručio da je "Hrvatska danas jedan veliki zatvor i da se građani u Hrvatskoj danas ne osjećaju slobodno".

– U totalitarnim režimima obavještajne službe služile su da čuvaju režimsku vlast, a ne narod. Danas je tako i u Hrvatskoj, a demokracija to ne treba – rekao je don Ivan Grubišić, prisjetivši se kako je prije tri godine pisao ondašnjem premijeru Ivi Sanaderu da je Hrvatska opljačkana, a on mu je poručio da je sve pod kontrolom.

– Ivo, sada si ti pod kontrolom, što je poruka i tebi i onima koji su te spremili da će sve doći na naplatu – poručio je don Grubišić ispred Remetinca bivšem premijeru koji se nalazi s one strane zatvorskoga zida.

Voditelj don Grubišićeve kampanje novinar Drago Pilsel rekao je kako su doznali da u nekim župama Riječke nadbiskupije župnici otvoreno agitiraju protiv don Ivana Grubišića, što je "očito na tragu izjava nadbiskupa Bozanića i Barišića", ali je i "u suprotnosti s načelima Crkve, koja se ne smije izjašnjavati ni za ni protiv nekog kandidata", rekao je Pilsel i ponovio da Grubišić nije u sukobu s kanonskim pravom kada se natječe za Sabor.

Pilsel je rekao da Grubišić u svojoj, X. izbornoj jedinici, prolazi u Sabor s najmanje jednim mandatom, jer ankete pokazuju jedanaest posto, ali i da dobro stoji u Zagrebu i IX. izbornoj jedinici.

 

 

Komentara 6

VI
vidimškoj
20:35 27.11.2011.

Bravo,legendo,moj naklon do poda. DON IVAN je jedan od najpoštenijih ljudi u RH.

HA
hagar
21:06 27.11.2011.

Ti dobivaš od dona snikerse ili komad kite-kat ? --- aludiraš li ti to da je don Grubišić pedofil? to mi zvuči kao generalizacija, na razini one da su svi SDPovci antihrvati ili da su svi HDZovci lopovi

KA
Karla
23:42 27.11.2011.

Čim se udružio sa Dragom Pilselm, odmah je sve jasno: ide protiv Crkve i protiv Hrvatske. Stari je ili jako odlutao ili prolupao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije