Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJAN STRAHONJOM

Mamić: Sudac je napravio cirkus! Donose se odluke na našu štetu, a mi šutimo

Mamić Kek
Goran Stanzl/PIXSELL
04.04.2015.
u 19:57

- Sudac je napravio cirkus od utakmice. Najprije nije dao Sharbiniju žuti karton zbog kojega bi u drugom dijelu bio isključen, onda isključi Fernandesa s klupe zato jer je slavio pogodak... Pa cijela je riječka klupa slavila, kada su postigli pogodak! Na kraju dosudi korner iako se lijepo vidjelo da je lopta otišla u aut!

Rijeka i Dinamo u 27. kolu domaćeg prvenstva odigrali su 2:2. Domaćini su poveli, modri okrenuli utakmicu da bi Josip Radošević u posljednjim sekundama postavio konačni rezultat.

- Čestitam svojim igračima na izvrsnoj prezentaciji,  čestitam i Rijeci na onome što je prikazala. Ma nemam što više reći ... - suzdržao se trener Dinamo Zoran Mamić u uvodu.

Domaći strateg Matjaž Kek je dodao:

- Kada pogodak postigneš u 94. minuti, moraš biti zadovoljan bodom. Dobili smo dva jeftina pogotka, znali smo da će Dinamo biti jači u pas-igri, ali nismo u pojedinim trenucima utakmice bili dovoljno hrabri. Naročito nisu bili dovoljno hrabri neki igrači od kojih se to očekuje. Za razliku od nekih prethodnih utakmica, zamjene su ovaj put podignule ritam utakmice, nismo klonuli duhom kada smo primili pogodak. Mislim da je utakmica demantirala svih koji su očekivali lagani pristup, gledali smo utakmicu odigranu u europskom štihu prema agresivnosti. Ništa, idemo dalje. Za tri dana čeka nas nova utakmica, sada se treba regenerirati.

Nakon toga je krenuo Mamićev monolog posvećen suđenju Marija Strahonje.

- Ispričavam se za onakvo ponašanje! Onako se ne smije ponašati ni jedan trener, ali stojim kod svojega. Suci donose niz odluka na našu štetu, a mi šutimo i pravimo se gospoda. U Puli nam je ovaj sudac isključio igrača bez ikakvog razloga, sjećate se kada u kup utakmici nije se dosuđena ruka Vešoviću... Ništa nisam rekao, jer je Rijeka u toj utakmici bila bolja. Međutim, ovo danas... Sudac je napravio cirkus od utakmice. Najprije nije dao Sharbiniju žuti karton zbog kojega bi u drugom dijelu bio isključen, onda isključi Fernandesa s klupe zato jer je slavio pogodak... Pa cijela je riječka klupa slavila, kada su postigli pogodak! Na kraju dosudi korner iako se lijepo vidjelo da je lopta otišla u aut! Ne, nisam vidio snimku kontakta Eduarda i igrača Rijeke, pa neću ništa govoriti. Dobio sam desetak sms-poruka u kojima mi prijatelji kažu da je Eduardo prvo pokupio loptu - rekao je Mamić.

Na to se nadovezao Kek.

- Neću ništa govoriti o kontaktu Eduarda i Jugovića dok ne vidim snimku, meni se učinilo da je bio prekršaj. Razumijem Zokija, bio sam u sličnoj situaciji nedavno. Previše pričamo o sucima. Radiš cijeli tjedan, pripremaš se, a onda ovisiš o sudačkim odlukama - kaže Kek.

>> Rijeka golom Radoševića u posljednjim sekundama stigla do remija s Dinamom

Komentara 29

Avatar cluesblues
cluesblues
20:44 04.04.2015.

pitanje za keka - zakaj sad ne cirkusira po svlacionici i ppita se dal igraci dinama placu u svlacionici ko kaj su navodno njegovi plakali nakon lokosa?…inace kaj se one situacije kod navodnog penala tice, na snimci je ocito da je eduardo prvi dosal do lopte i izbio je a rijekin je igrac nakon toga pao preko njega - dakle nikakav penal, takva je slicna situacija bila i sa fernandesom i vargicem kad je vargic prvi dosal do lopte a fernandez pao preko njega...

Avatar mlijeko
mlijeko
21:14 04.04.2015.

U Utakmici Lokomotiva -Zadar svi rezervni igrači su bili u terenu kod prvog i drugog gola Zadra. Znači, svi su trebali dobiti crvene jer su dva puta utrčavali...A Sharbini za krvničke startove prolazi bez kartona. Sjetite se samo utakmice sa Slavenom kada je par minuta prije kraja trebao dobiti izravan crveni a sudac se pravio grbav...Da mu je dao i žuti bio bi mu to crveni jer je imao žuti..

TF
tony.franzz
21:36 04.04.2015.

Padao je on vec prije dodira Eduarda, a ono na kraju je bio out a ne korner.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije