Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ZADOVOLJIO

Vahid Halilhodžić dobio otkaz u Turskoj zbog loših rezultata

Vahid Halilhodžić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
08.11.2014.
u 23:01

Na sastanku s nezadovoljnom upravom (budući je momčad tek na 12. mjestu) dogovorio je sporazumni raskid.

Vahid Halilhodžić, bivši izbornik Alžira, koji je nakon osmine finala Svjetskog prvenstva otišao u Trabzonspor, tamo nije dugo izdržao.

Naime, prema pisanju turskih medija, više nije trener toga kluba. Na sastanku s nezadovoljnom upravom (budući je momčad tek na 12. mjestu) dogovoren je sporazumni raskid, iniciran od strane kluba, ali Vaha se nije bunio jer je ionako želio otići. Spominje se i odšteta od 1,6 milijuna eura.

- Halilhodžiću se zahvaljujemo na uloženom trudu, a mi mu želimo sve najbolje u nastavku trenerske karijere - stoji u službenom priopćenju kluba.

>>Trabzonspor u krizi, a Halilhodžić razmišlja spakirati kovčege i otići

Komentara 14

ST
Startrack
00:27 09.11.2014.

Pa eto vam sad Vahe za Dinamo.

Avatar mlijeko
mlijeko
01:33 09.11.2014.

Preskup...

CR
crocro
07:39 09.11.2014.

Da, Vaho je jedini koji može uzeti konce u svoje ruke. Ali zapamtite, u Dinamu može biti ili Vaha ili Zdravko Mamić. Za dvojicu nema mjesta. I to znaju obojica. Zato su svaki komentari suvišni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije