Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUP KRALJA

Atletico treći put zaredom svladao Real, Mandžo igrao 15 minuta

Atletico - Real
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/12
07.01.2015.
u 22:17

Realu je to bio i treći poraz zaredom, izgubio je od Milana u prijateljskoj utakmici pa u prvenstvu od Valencije.

Atletico Madrid treći je put zaredom svladao Real Madrid. Nakon što je ranije slavio u ligi i superkupu, Atletico je večeras nanio neugodan poraz kraljevskom klubu u prvoj utakmici osmine finala Kupa kralja (2:0).

Diego Simeone na teren nije poslao najjaču postavu. Fernando Torres krenuo je od prve minute u novom debiju za Atletico, dok je Mario Mandžukić ušao u igru u 75. minuti. Carlo Ancelotti je na klupi ostavio svoju najveću zvijezdu Cristiana Ronalda.

Real je puno bolje otvorio utakmicu (do 15. minute je imao 79 posto vremena loptu u nogama!), a već na početku je Oblak odlično skinuo Ramosov udarac. No, kako je prvo poluvrijeme odmicalo, Atletico je bio sve bolji.

Domaća momčad na Vincence Calderonu povela je u 58. minuti. Sergio Ramos hrvačkim je zahvatom u svojem šesnaestercu oborio Raula Garciju koji je bio siguran s bijele točke. Navas je pogodio stranu, ali je udarac bio iznimno precizan.

Konačni rezultat postavio je Gimenez koji je u 76. minuti nakon kornera dobro skočio i glavom poslao loptu u mrežu.

Realu je to bio i treći poraz zaredom, izgubio je od Milana u prijateljskoj utakmici pa u prvenstvu od Valencije. No, Ancelottijeva momčad nema puno vremena za odmor, za vikend će ugostiti Espanyol, a za tjedan dana je uzvrat s Atleticom. Nakon toga se smiješi još jedan spektakl jer pobjednik toga dvoboja ide na boljega iz susreta Barcelone i Elchea.

>> Simeone odlučio da Mandžukić ne igra protiv Reala, evo i zašto!

>> Pogledajte spektakularno predstavljanje Torresa: Dočekalo ga 50 tisuća ljudi, ali mu je Mandžo uzeo 'devetku'

Komentara 6

JW
JW
23:52 07.01.2015.

ajajajaaaaajjjjj jel to prokletstvo LP ili je izostanak malog plavog čarobnjaka toliko osjetan :v

CA
carpediem
00:24 08.01.2015.

Naravno da je to i radi Modrica jer njegove ideje treba Real to se sad vidi da on ne dostaje u Ekipi zato Real slabi no jos sve to moze Real popraviti a veceras se vidjelo da ce Simeone Sa Torresom i Mandzukicem u napadu experimentirat

PR
praskozorje
01:13 08.01.2015.

Svakako onaj tko će glasovati za Josipovića, neka pogleda ovaj film!!! Film govori o brigadi Josipovićeva oca!!! Ti ljudi koje je ta brigada obradila, nisu bili procesuirani,već su ih bez suđenja likvidirali i to 30 000 u roku osam dana!!! Ta brigada je bila sastavljena od 80% Hrvata jedino se Srbin pokajao;-) Prosudite sami!!! https://www.youtube.com/watch?v=WWQ8OdT3f1I

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije