Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVLJA S ARSENALOM

Wenger ne odustaje, u mirovinu ne ide jer se osjeća dobro

'Arsenal's manager Arsene Wenger gestures during their Champions League Group B soccer match against Montpellier at the Emirates Stadium in London November 21, 2012. REUTERS/Toby Melville (BRITAIN -
Reuters/PIXSELL
17.05.2015.
u 12:06

'Ponekad se pitam što Ferguson radi po cijele dane? Ali izgleda vrlo sretan u mirovini.'

Arsene Wenger tvrdi da još ne planira umiroviti se kao trener, kao što prije nekoliko godina napravio Škot sir Alex Ferguson.

Francuz, koji će u listopadu ove godine napuniti 66 godina i koji je u svojoj karijeri osvoji tri naslova prvaka Engleske, pet FA kupova za 19 godina provedenih u Arsenal, smatra da je još rano za mirovinu.

"Ponekad se pitam što Ferguson radi po cijele dane, ali izgleda vrlo sretan u mirovini," kazao je Arsenalov menadžer uoči utakmice protiv Manchester Uniteda.

"Sretan je jer se bavi konjima i voli ih kao i ja. Kada se ujutro probudi, može otići do konja i trenirati ih. I ja volim konje, ali ne odlazim na utrke. Volim općenito konje. Ja sam farmer. Kada sam bio dijete, jahao sam ih. Više ne, jer moja leđa ne bi izdržala."

>> Mourinho ponovno 'bocnuo' Wengera: Da je to lako, ti ne bi ispao iz Lige prvaka!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije