Naslovnica

Najnoviji biseri hrvatskoga elitnog turizma otvoreni u Umagu

Današnji turisti traže nešto više i posve drukčije, a njihove želje i zahtjevi sve su neobičniji.
10. svibnja 2010. u 10:05 1 komentara 3 prikaza
Lošinj

Da su divno plavo čisto more i sunce odavno prestali biti glavni aduti naše turističke ponude odavno je postalo jasno. Današnji turisti traže nešto više i posve drukčije, a njihove želje i zahtjevi sve su neobičniji. Spremni na promjenu i izazov upravo su se pokazali predstavnici Istraturist Umaga i Sol Melia Hrvatska koji su ove godine učinili velik iskorak prema luksuznom turizmu rebrandingom hotela Sol Coral te naselja Istrian Villas.

 

 

Ti objekti novonastalim promjenama pretvorili su svoje brandove u Melia Coral i Melia Istrian Villas postavši jedinstvena oaza luksuznog odmora gdje se ljepote kristalno čistog mora i nezagađenih šumovitih obronaka u zaleđu miješaju s bogatom ponudom i personaliziranom uslugom. Bez obzira na to dolazite li na na obiteljski odmor, romantični vikend u dvoje u spa&wellness programu, poslovni put ili aktivan sportski odmor, Melia Coral i Melia Istrian Villas pružaju nezaboravno iskustvo koje se nalazi samo na najboljim svjetskim lokacijama.

 

Prepoznatljivost Melia Corala leži u individualnom pristupu svakom gostu. Hotel nudi 244 pomno preuređene sobe i 6 luksuznih suite apartmana od kojih je jedan predsjednički. Osim kao idealna ljetna rezidencija, hotel je odličan odabir i za sve vrste poslovnih susreta, promocija i druženja. Ponudu savršeno zaokružuju vrhunska vina unutar Tapas Bara i veliki izbor delicija u taverni Mediteran kao i opuštajući tretmani Wellness centra Coral Fusion Spa te moderna kongresna dvorana. Novosti u ponudi hotela su novootvoreni Automat Club Elite te Beach Club na plaži, idealno mjesto za opuštanje u hladu baldahina uz osvježavajuće piće.

 

S druge strane, Melia Istrian Villas nevjerojatan su spoj istarske tradicionalne arhitekture i moderne udobnosti, smještene u ekološko orijentiranom naselju uz samo more, zaštićene od svakodnevne buke. Ovdje gosti mogu nesmetano uživati u prirodi, jutarnjoj kavi u privatnom parku i vremenu posvećenom sebi. Na raspolaganju su i različite sportske i zabavne aktivnosti, unutarnji bazen sa sunčalištem, a ove godine preuređen je i vanjski bazen uz koji je i novi restoran O Grill. Preuređena plaža idealna je za morske užitke.

 

Rebrandigom dvaju turističkih objekata na novu, Melia kategoriju podiže se i vrijednost grada Umaga kao i njegove okolice kao turističke destinacije.

Elipso

  • samomama:

    Zašto je u naslovu teksta slika LOŠINJA, a tekst govori o Sol Meliji i Umagu? Kakve veze ima to jedno s drugim??... ili možda niste našli dovoljno \'elitnu\' sliku Umaga :)