Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksi dama

Beauty tajne prekrasne Scarlett Johanson

Scarlett Johansson
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/5
13.07.2014.
u 15:00

Scarlett Johansson prava je glamurozna ljepotica. Svoje seksi tajne ne krije, a neke vam je i prišapnula. Provjerite što Scarlett preporučuje za divu u vama:

Scarlett Johansson prava je glamurozna ljepotica. Svoje seksi tajne ne krije, a neke vam je i prišapnula. Provjerite što Scarlett preporučuje za divu u vama:

Pronađite svoj uzor!

"Odrasla sam gledajući svoju majku kako se šminka. Ona je uvijek bila vrlo glamurozna, ali mislim da sam malo toga naslijedila od nje."

Izostavite make-up podlogu, osim...

"U svakodnevnim prilikama nikada ne koristim podlogu za make-up, već samo korektor. Međutim, kada je u pitanju fotografiranje, lijepo je ujednačiti boju i teksturu kože."

Hidratizirajte, hidratizirajte...

"Moja koža se strašno suši i zateže tijekom putovanja. Zato pijem "galone" vode s limunovim sokom dok sam u avionu. Čim sletimo, dobro poprskam lice osvježavajućom vodicom."

Retro je IN

"Inspiraciju za stil uvijek tražim u zlatnoj eri Hollywooda, u kasnim četrdesetim i ranim pedesetim godinama."

Zablistajte!

"Često upotrebljavam bronzer. Čak i za kapke, i tada uvijek koristim četkicu za rumenilo. Ako ga nanesete preko cijelog kapka, onda će leći u pregib na pravome mjestu. Uz malo maskare i lijepo oblikovane obrve, dobit ćete topao i suptilan izgled."

>>Skinula se posve gola: Morala sam odvagnuti isplati li se riskirati

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:57 14.07.2014.

cudno, komentari nestaju. Dakle, ponovo, jeste li vidjeli fotografije? Tko je tu "prekrasan"? Cura je zgodna, ali ni u kom slucaju "prekrasna, prelijepa" ili kako god je titulirana u ovom prijepisu.

Avatar Daruvar_
Daruvar_
18:44 13.07.2014.

Koža ti se suši, curo, jer si pušačica. Stoga sve savjete možeš zakvačiti mačku o rep. Nisi ti prava adresa za odavanje tajni o ljepoti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije