Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od 1990- te

Zadar ostaje HDZ- ova utvrda, Kalmeta pobijedio

kalmeta slavi
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/4
02.06.2013.
u 21:11

Božidar Kalmeta novi je gradonačelnik Zadra čime Zadar ostaje HDZ-ova utvrda od 1990. godine i najveći hrvatski grad s HDZ-ovim gradonačelnikom

Božidar Kalmeta novi je gradonačelnik Zadra čime Zadar ostaje HDZ-ova utvrda od 1990. godine i najveći hrvatski grad s HDZ-ovim gradonačelnikom.

- Jedan od uspjeha Zadra je to što smo uvijek okupljali sve snage i to je uvijek bio uspješan recept. Tako će biti i dalje neovisno o pripadnosti. Ja odlazim iz Sabora, ali odlazim i iz nacionalne politike. Gotovo pa da sam morao 2003. godine ići u Zagreb i sad sam se vratio na gradonačelničko mjesto u Zadru i u Zagrebu se više ne vidim - rekao je Božidar Kalmeta.

Kandidat SDP-a za gradonačelnik Ivo Bilić je istakao kako je očekivao da će birači biti za promjene.

- Stanje u u zadarskom proračunu je takvo da će promjene biti nužne već za pola godine do godinu dana i mi smo na to upozoravali, no ipak nismo uspjeli - rekao je Ivo Bilić. Novi stari zadarski župan je HDZ-ov Stipe Zrilić koji je uvjerljivo pobijedio SDP-ovku Renatu Sabljar Dračevac.

>>Kalmeta: SDP Zadru plasira predizborne spinove

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije