Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zna znanje

Ljubavni savjeti jednog konobara za uspješan prvi spoj

Konobar
Foto: Thinkstock
1/2
06.08.2014.
u 20:00

“Ako muškarac naruči hranu ili piće za svoju pratnju, a da je ne pita što ona želi, očekujte dug i neugodan sastanak. Ne postoji opravdanje za odlučivanje u ime drugoga koji sam zna razmišljati.”

Konobari i šankeri promatraju nas od trenutka kada uđemo u kafić, sve do one pomalo neugodne situacije kada razmišljamo bismo li trebali sami platiti račun, podijeliti ga ili prepustiti partneru da to napravi.

Oni znaju i što radi onaj koji ostane sam za stolom, kada djevojka ode u toalet popraviti šminku. Zato je jedan od njih odlučio podijeliti svoje savjete za uspješan prvi spoj.

“Ako osoba s kojom ste izašli na sastanak želi podijeliti račun, pristanite na to. Kavalirstvo je divno, ali ne možete nekoga prisiliti da se tako ponaša jer u suprotnom možete dovesti sebe u vrlo neugodnu situaciju”, poručuje konobar.

On poručuje muškarcima da nikako ne naručuju hranu umjesto djevojke.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

“Ako muškarac naruči hranu ili piće za svoju pratnju, a da je ne pita što ona želi, očekujte dug i neugodan sastanak. Ne postoji opravdanje za odlučivanje u ime drugoga koji sam zna razmišljati.”

Savjet djevojkama u vezi s garderobom: “Iako je ljeto i vruće je, nemojte odijevati prekratke suknje, jer ćete postati meta pogleda čitavog osoblja i restorana. To se posebno odnosi na prve sastanke kada je prvi dojam najvažniji.”

Kako ćete znati da puno pričate?

Dovršili ste svoje piće, a niste čuli ništa što je druga strana rekla? Da, pričate previše. Razgovor bi trebao biti poput seksa – u njemu trebaju sudjelovati oboje.

Konobar savjetuje i da pazite što naručujete:

"Crveno vino ostavlja mrlje na zubima, a jedete li špagete ili ribu, možete izgledati poprilično neuredno. Ako jedete nešto takvo, barem otiđite na toalet i provjerite je li vam nešto ostalo među zubima."

“Ako vam se ne svidi na prvu, nemojte odmah odustati. Jednom sam vidio djevojku koja je rekordnom brzinom popila piće i odjurila. To je ružno i izgleda tužno pa mu barem dajte priliku do kraja sastanka.”

Na kraju, konobar damama savjetuje da naruče ono što zaista žele, a ne ono što misle da bi trebalo.

“Viđao sam djevojke koje su naručile salatu i sve vrijeme ju nezainteresirano prevrtale po tanjuru. Osim toga što će se ta hrana na kraju baciti, zar ne želite da vas potencijalni dečko zaista upozna i vidi što i kako jedete?”

>>Poljubite se na prvom spoju i odredite sudbinu vaše veze

>>5 stvari koje će ga osvojiti već na prvom sastanku

Komentara 2

Avatar Trpimir
Trpimir
20:34 06.08.2014.

Otidjite na(???) toalet??.. hrvatski jezik, gramatika??.. Ovo je zaista za ici Na toalet skoljku..

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
20:38 06.08.2014.

Čuj ovo, da sudoper daje ljubavne savjete, svašta čovjek čuje....ajde daj mi pivu i šetnja do sudopera dok te ne pozovem......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije