Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvom mjestu

Čak i ako se uvjere da ih vara, 60 posto žena ne bi ostavilo muža. A, vi?

prevara
Foto: Shutterstock
28.04.2014.
u 19:15

Svaka deseta žena, kada posumnja na preljub, kontrolira supruga tako što ga zove u ured da provjeri je li zaista na poslu

Većina žena provjerava partnera kada uoči da je promijenio ponašanje ili zbog svoje intuicije, a muškarci postaju sumnjičavi kada žena postane odsutna ili izbjegava seks, pokazalo je istraživanje odvjetničkog ureda Slater&Gordon.

Prema ovom istraživanju, ukupno 36 posto žena i 24 posto muškaraca vjeruje da ih je partner prevario.

Svaka deseta žena, kada posumnja na preljub, kontrolira supruga tako što ga zove u ured da provjeri je li zaista na poslu, a svaka šesta provjerava povijest pretraživanja na računalu.

Čak i ako se uvjere da ih partner vara, više od 60 posto žena ne bi ostavilo muža.

Svoje otkriće 70 posto njih čuva samo za sebe. Svaka peta ispitana osoba priznala je da je nakon saznanja postala paranoična, depresivna te da je to otkriće značajno utjecalo na njezino zdravlje.

Foto: Thinkstock

>>Zašto udane žene uskaču u krevet s drugim? Anketa otkriva nove razloge

>>2 puta ju je prevario: Nek' ide k vragu kada je prevario ženu kao što je Adriana

Komentara 6

PP
pp
21:59 28.04.2014.

A zašto bi to bilo tužno? To je prije svega privatna stvar i odluka osoba koje su u to uključene, a ne da se nacija bavi nečijim problemima među plahtama.

Avatar MENSA
MENSA
07:29 29.04.2014.

Pa naravno da ne bi ostavile muža ! Pa znaju one s kim ih on vara ....s njihovim prijateljicama i znanicama. Jednako kao što i ona njega vara s njegovim prijateljima i poznanicima !

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
20:20 28.04.2014.

Zato što je u 60% slučajeva muž taj koji financira cjelu obitelj. Ne opravdam nevjeru ali tako je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije