Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo istraživanje

Zašto udane žene uskaču u krevet s drugim? Anketa otkriva nove razloge

seksi žena
Foto: Shutterstock
26.04.2014.
u 20:16

Valja dodati i kako je broj žena koje varaju supruge zadnjih desetljeća se povisio čak za 40 posto.

Zašto se ljudi upuštaju u prevaru često je pitanje na koje postoji bezbroj odgovora.

Nakon što je istraživanje portala za spajanje preljubnika Ashley Madison ustvrdilo kako se žene u braku odlučuju na prevaru jer kod kuće ne dobivaju dovoljno seksa, pojavilo se novo istraživanje.

Prema anketi jednog američkog portala za spajanje parova, čini se kako žene koje su u braku u prevari zapravo traže - uzbuđenje.

Istraživanje je također pokazalo i da su žene sklonije prevari kad postanu previše izložene stresu i osjećaju pritisak pa pod njim traže nešto novo, a kritična je dob za prevaru netom prije navršenog 40. rođendana.

Tko vara više? Još uvijek prednjače muškarci, 21 posto njih u braku priznalo je da šara sa strane, dok to isto čini 15 posto udanih žena. Valja dodati i kako je broj žena koje varaju supruge zadnjih desetljeća se povisio čak za 40 posto.

>>Zašto udane žene varaju muževe? Odgovor bi vas mogao iznenaditi

>>10 najčešćih razloga zašto žena uskače u krevet s drugim

Komentara 18

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:38 26.04.2014.

Razlog je vrlo jednostavan, nedostatak moralne higijene, invalidnost razuma osobe koju se golim okom ne može vidjet na prvi pogled kao recimo fizičku invalidnost, tek nakon par godina kad živite sa takvom osobom skužite da je invalidna al u mozgu.......

Avatar LaMer
LaMer
21:55 26.04.2014.

Ova anketa nije to;na , 80% mu[karaca i 70% žena se jebu sa strane !

AA
aabbcc
16:57 27.04.2014.

je broj žena koje varaju supruge ____ haiiaahaa ..valda vara sebe a ne supruga, kao da podmece nekome suprugovu guzu a ne svoju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije