Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muškarci, oprez!

Žene radije biraju izlazak s prijateljicama nego seks

\'zene, auto, smijeh, prijateljice\'
Photos.com
11.02.2011.
u 17:00

Žene seks doživljavaju kao posao i obvezu, a prijateljstvo je mnogo više od toga – primjerice zabava

Jeste li znali da bi većina žena, pokazalo je istraživanje znanstvenika s kalifornijskog sveučilišta, a prenosi Tutto Gratis, odabralo večeru s prijateljicama prije nego noć strastvenog seksa? Ispitanice su anketirane blitz-testom, a trebale su odgovoriti bez razmišljanja. Razlog za ovakve rezultate ne krije se u nedostatku zanimanja za seks nego u znanstvenom utemeljenju i hormonalnoj slici koju kod žena izaziva pomisao na večeru, hranu i druženje. Naime, tijekom večeri u dobrom društvu zbog pogleda na hranu, okusa i druženja u tijelu im se povećava količina istih hormona koji se luče i tijekom seksa i orgazma.

Večera s prijateljicama dobila je prednost pred seksom jer je učinak isti, a izostavljaju se pritisci i očekivanja. Prijateljice jamče dobru atmosferu, opuštenost i ugodu, objašnjava engleski seksolog Simone Bienne, a prenosi TuttoGratis.

– Žene seks doživljavaju kao posao i obvezu, a prijateljstvo je mnogo više od toga – primjerice zabava. Čini se, a statistike to također pokazuju, da žene imaju tendenciju pridavati veću važnost prijateljskim odnosima doli ljubavnim. Zato su sklone njegovati prijateljstva više nego ljubavne veze. Nije riječ nužno o ženskim prijateljicama! Čini se tako, stručnjaci kažu, da im je više stalo do stabilnih prijateljstava nego do potrage za idealnim muškarcem.

 

Ključne riječi

Komentara 4

PE
perce
08:02 12.02.2011.

Ovo me stvarno dobro nasmijalo.

OB
-obrisani-
03:38 12.02.2011.

Nije istina, neke uporno traze partnera na Date on Line i isu sa muskarcima za samo bocu vina.

LI
liliZG
09:36 15.02.2011.

S pravim muškarcem to nije posao, nego zabava i uživanje..................onda nisu sa pravim muškarcima......................................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije