Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvarno?!

Žene na Twitteru podijelile najbizarnija pitanja koja su im postavili partneri: "Zar mjesečnica ne traje cijeli mjesec?"

Shutterstock
23.12.2020.
u 14:28

Je li moguće da muškarci imaju tako malo znanja o biologiji i ženskom tijelu?

Nedavno su žene na Twitteru pokrenule dijeljenje najglupljih i najbizarnijih pitanja koje su im postavljali muškarci. Neke su bile šokirane, a neke su se dobro zabavile i nasmijale. Ipak, nekima i dalje nije jasno kako je moguće da muškarci tako loše poznaju osnove biologije i ljudskog tijela.

Prva žena napisala je da joj je 28-godišnji muškarac na spoju rekao kako je bio uvjeren da mjesečnica traje cijeli mjesec, a ne samo nekoliko dana. Druga je otkrila da joj nepoznavanje činjenica o mjesečnici od muškaraca nije ništa novo. "Jedan mi je rekao da žene mogu dobiti menstruaciju samo na početku ili na kraju mjeseca, nikako na sredini te da je mogu imati za vrijeme trudnoće."

Pitali smo građane čemu se vesele u novoj godini, a odgovori su uglavnom vezani za koronu:

Treća žena kaže da je tek nakon više od dvije godine veze shvatila koliko joj je partner neobrazovan. "Mislio je da ne mogu mokriti dok imam tampon. Tada je imao 21 ili 22 godine."

Najbolji tweet bio je onaj u kojem je žena otkrila kako je njezin poznanik mislio da žena može zatrudnjeti dok već nosi jedno dijete, pa ih tako može roditi više istodobno. 

Par objavio zaruke na Facebooku, no ovakve reakcije nije očekivao:

1/4
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:08 23.12.2020.

ma nije smiješno uopće. neki ne znaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije