Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro je znati

Žena je pokazala odličan trik: 'Ako nemate kovanice, evo kako možete uzeti kolica za kupnju'

Shutterstock
17.09.2019.
u 10:42

Koliko puta vam se dogodilo da niste imali kovanice, a niste znali što napraviti

Britanka je na svojem profilu na Twitteru otkrila jednostavan trik kako se kolica u trgovinama mogu uzeti i bez kovanica ili posebnih plastičnih žetona. Potrebno je samo imati ključ i staviti njegovu okruglu stranu u otvor u koji inače idu kovanice. 

Objava je vrlo brzo privukla mnogo ljudi. Ipak, nisu svi zadovoljni ovim načinom korištenja kolica. Neki su spomenuli i mogućnost lomljenja ključa u otvoru ili pak zaboravljanje ključa i povratak kući bez njega. S druge strane, mnogi su oduševljeni i koriste se ovim trikom već godinama. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode: 

Ključne riječi

Komentara 17

VO
volina
11:35 17.09.2019.

Ja kombinirkama odrežem lanac. Kakav je to čovjek koji nema uz sebe kombinirke i čekić.

HA
Harman
12:07 17.09.2019.

Ja nosim pajser od 2 metra sa sobom, uvijek mi je zataknut za pojasom, za slucaj da nemam kovanicu sa sobom! E k vragu, novinarstvo je nekad bilo profesija a danas je smijurija!

DU
Deleted user
12:24 17.09.2019.

Genijalno!!! Ako još imate u džepu pilu za metal - prerežite ključ od stana i uvijek imate sigran "žeton" za uzeti kolica. Ma genijalno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije