Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ups...

`Želim slobodni dan provesti sam, kako ja želim, ali moja žena smatra da sam sebičan`

Veza
Foto: shutterstock
1/2
06.08.2019.
u 21:55

Pojasnio je kako je, umoran od silnih obveza i poslovnih izazova, te je poželio uzeti slobodan dan na poslu kako bi ga proveo sasvim sam.

"Imam suprugu i tri sina i oni su mi sve na svijetu i obitelj mi je na prvom mjestu. Svaki slobodni trenutak koji imam provodim samo s njima. No, mojoj supruzi to nije dovoljno. "

Započeo je tako svoju priču nezadovoljni 36-godišnji muškarac koji je zatražio savjet od poznate terapeutkinje Deidre na portalu The sun. 

Pojasnio je kako je, umoran od silnih obveza i poslovnih izazova, te je poželio uzeti slobodan dan na poslu kako bi ga proveo sasvim sam. Svaki slobodni vikend obavlja poslove u kući i provodi vrijeme s obitelji.  

No, godinu dana mlađoj supruzi i majci troje djece to je itekako zasmetalo. Nedavno je imao nekoliko slobodnih dana koje je proveo tako da se išao vidjeti sa svojim školskim prijateljima, posjetio svoju sestru s kojom je dogovarao brigu oko stare i nemoćne majke, a poželio je i uzeti još jedan slobodan dan na poslu kako bi otišao na bazen na plivanje i u teretanu. No, tada je njegova supruga rekla: Ne! To je, smatra, od njega sebično. 

Deidre je muškarcu poajsnila da je vjerojatno i njegova supruga, kao majka troje djece, također umorna i iscrpljena i nema vremena za sebe. Stoga je vrijeme koje on provodi sam itekako "povlašteno", odnosno, muškarac bi trebao pokušati osigurati i svojoj supruzi da uzme vrecena samo za sebe dok on vodi brigu o djevi. Tako bi svatko mogao imati malo svog mira i odmora, poručuje. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar krile11
krile11
06:58 07.08.2019.

Razvedi se i podijeli sudski obaveze prema djeci jer to nije zena sa kojom trebas ostariti

ZO
Zooltan
06:02 07.08.2019.

Takvi koji žele biti sami ne trebaju se ženiti i praviti troje djece. Jeftinije mu je i dovoljno mu je da si mjesečno kupi ženu sa djetetom za jednu noć.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije