Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

`Dečko me uhvatio u krevetu s njegovim prijateljem i još mi ne može vjerovati`

Deidre joj je odgovorila da je očito da je njen dečko oprostio svom prijatelju, no njoj nije, vjerojatno iz toga jer smatra da su žene te koje zavode muškarce i svu krivnju prebacuje na nju.
02. kolovoza 2019. u 07:00 7 komentara 17214 prikaza
Foto: Shutterstock
Pogledajte galeriju 1/3

"Moj dečko ulovio me u krevetu s njegovim najboljim prijateljem. Bilo je to prije devet mjeseci i još uvijek nije vratio povjerenje u mene".

Vjenčanje znakovi Horoskop: Otkrijte kakva ste supruga

Ogorčena 21 - godišnjakinja za Deidre na portalu The sun je objavila svoju priču ttražeći savjet od poznate terapeutkinje.

Ispričala joj je da njen dečko ima 23 i upoznali su se na fakultetu. Visok je i zgodan i svi govore da su odličan par. No, problem je nastao kada je njegov prijatelj slavio 21. rođendan i oboje ih je pozvao na slavlje u kuću svojih roditelja na roštilj.

Kako je njen dečko bio zadužen za piće, njegov roijatelj i ona su razgovarali o plivanju jer su se oboje kao plivači, našli sa zajedničkom temom. Pozvao ju je u sobu da joj pokaže svoje pehare i osvojene medalje iz plivanja.

Ljubav, par sada znate Treba li naglašavati? Ovo je osobina koju žene traže kod muškaraca!

"Smijali smo se i zabavljali i popili bocu vina koju smo imali sa sobom. Opušteni, počeli smo očijukati jedno s drugim i odjednom smo se počeli ljubiti. Upitao me : hoćemo li, i ja sam odmah odgovorila: Da!" Seks je bio kratak, na brzaka, no ostali smo ležati u krevetu kada su se vrata sobe otvorila i ugledali smo mog dečka. Njegov izraz lica odavao je nevjericu i šok, a zatim je otišao. "

Djevojka je ispričala kako je njen dečko otišao u šetnju, a kada ga je prijatelj "uhvatio", rekao mu je da on započeo sve i da je isključivo njegova pogreška što se to dogodilo. Nakon toga sve se činilo kao da par može nastaviti svoju vezu. No, devet mjeseci nakon nemilog događaja, dečko djevojke je i dalje suzdržan prema njoj. 

nesanica neugodno Probudili su je glasnim seksom na ulici pa im je ostavila urnebesnu poruku

Deidre joj je odgovorila da je očito da je njen dečko oprostio svom prijatelju, no njoj nije, vjerojatno iz toga jer smatra da su žene te koje zavode muškarce i svu krivnju prebacuje na nju. Pojasnila joj je da treba otvoreno razgovarati sa svojim dečkom i vidjeti mogu li nastaviti dalje kako treba ili je vrijeme da svatko ode svojim putem. 

Maja, Ana Maria, Andrijana, Josipa, Petra, Ema, Nikolina i Tihana: Itekako možemo biti korisne hrvatskom zdravstvenim sustavu u pandemiji COVID-19! Ako je staž obavezan, zašto ga ne omoguće, a ako je to nemoguće, neka ga ukinu
PRIPRAVNICI U NEIZVJESNOSTI
Zovete umirovljenike, a mi čekamo na posao i po nekoliko godina?!
Psorijaza
SVJETSKI DAN PSORIJAZE
Srušimo stereotipe zajedno: Međunarodni glas za bolji život