Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čak i vodootporni ruž

Zaspali ste s make-upom na licu? Evo kako ćete najlakše oprati jastučnicu

Shuttershock
18.01.2021.
u 07:00

Pustite da sapun i voda odstoje na jastučnici do 20 minuta, a onda sapunicu uklonite s mokrom spužvicom  i isperite pod vrućom vodom pa jastučnicu još operite u perilici rublja

Iako bi tragove make-upa trebalo oprati svaku večer prije spavanja, čak se i najsavjesnijim ženama i djevojkama ponekad dogodi da legnu sa šminkom na licu - no to ne mora uništiti jastučnicu. Evo kako ćete s jastučnice lako oprati sve tragove maskare, olovke za oči ili usta, ruža, rumenila, bronzera,čak i vodootpornog korektora i pudera:

Jastučnicu nikako nemojte ribati mrlju spužvom, već noktom ili kreditnom karticom ostružite suhe ostatke. Okrenite jastučnicu na unutrašnju stranu i isperite mrlju s hladnom vodom. Ponovo je preokrenite i obrišite mrlju (ne trljajte) s čistim, suhim ručnikom.

Muči vas pitanje kako se riješiti plijesni u domu? Evo odgovora!

1/11

Nanesite samo kap tekućeg sapuna izravno na mrlju, pa ostima nasapunajte preko mrlje. Za posebno 'tvrdoglave' ostatke uzmite staru četkicu za zube i kružnim pokretima istrljajte tkaninu.

Pustite da sapun i voda odstoje na jastučnici do 20 minuta, a onda sapunicu uklonite s mokrom spužvicom  i isperite pod vrućom vodom pa jastučnicu još operite u perilici rublja.

Na isti način fleke možete skinuti i s pamučnih plahti ili ručnika, savjetuju na portalu za čišćenje Molly Made.

Imate osjećaj da vam stalno drhti tlo pod nogama? To se zove fantomski potres

Imate osjećaj da vam stalno drhti tlo pod nogama? To se zove "fantomski potres".

Imate osjećaj da vam stalno drhti tlo pod nogama? To se zove "fantomski potres".

Objavljuje Večernji list u Četvrtak, 7. siječnja 2021.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije