Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Putovanja

Vrijeme je za jesensko opuštanje u Međimurju

LifeClass Terme Sveti Martin u svoju ponudu uključuju sve ono što pogoduje zdravlju
12. listopada 2019. u 07:00 993 prikaza
LifeClass Terme Sveti Martin
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/5

Zamislite odmor u kojem možete uživati u najboljim lokalnim i zdravim gastronomskim delicijama, iznajmiti bicikl i uputiti se u istraživanje međimurskog krajolika ili jednostavno ostati u wellness centru u kojem ćete pronaći nekoliko mirnih trenutaka za svoje tijelo i um. Upravo takav jesenski odmor najbolji je u LifeClass Termama Sveti Martin, jedinstvenim termama koje same proizvode svoje masažne pločice i pilinge izrađene na bazi ljekovite termomineralne vode.

Prava destinacija zdravlja

LifeClass Terme Sveti Martin u svoju ponudu uključuju sve ono što pogoduje zdravlju. Healthness, tj. kombinacija lokalne gastronomije, aktivnog odmora, medical wellnessa i općenito wellness doživljaja koji posjetitelji dobivaju dolaskom u Terme čini Međimurje mjestom koje podiže svijest o zdravlju te vraća u ravnotežu i probuđuje tijelo, um i dušu. Piling iz vlastite proizvodnje, yoga i biodinamička večera samo su dio ponude Termi Sveti Martin.

Upoznajte sve čari iz dubine Panonskog mora

Na prostorima Međimurja u davnoj se prošlosti nalazilo Panonsko more, a njegovi se ostaci mogu pronaći i danas u pojedinim dijelovima. Inspirirani njime, u Termama su osmislili paket naziva Magija Panonskog mora koji vas uvodi u Svijet zdravih užitaka kako biste se kući vratili puni energije. Sauna, tretman za tijelo, termomineralna voda, mindfulness meditacija, zdravi napici i obroci te različite rekreacije samo su neke od mogućnosti u sklopu vašeg boravka u Termama Sveti Martin. Saznajte i stanje svog organizma kroz 30-minutni scan te sklonosti određenim zdravstvenim problemima već prvi dan dolaska te ga poboljšajte kroz sve ono što paket uključuje.

LifeClass Terme Sveti Martin | Autor : Promo Foto: Promo

Mir i tišina međimurskih brežuljaka

Terme Sveti Martin okružene su prirodom u kojoj je jedan od dominantnih zvukova lagani cvrkut ptica. Kvalitetan odmor podrazumijeva posvetu sebi i najbližima s kojima provodimo slobodne dane. Što to znači? Zamislite dan u kojem su vam jedine brige doručak, pa kupanje u termomineralnoj vodi i nakon toga lagana šetnja po šuštavom lišću. Vrijeme između toga popunite relaksirajućim trenucima, tretmanima opuštanja i uživanja.

Ionizirajte svoje tijelo i um

S vremena na vrijeme, potrebno je napraviti čišćenje organizma. Opustite se uz ionizirani čaj i pratite sve pozitivne učinke negativnih iona na vaš organizam – očistite se od toksina, revitalizirajte organizam i osjećajte se bolje. Jeste li znali da je velika koncentracija negativnih iona zapravo pozitivna za vaše tijelo? Upravo ćete u blizini vode (rijeke i jezera) te u blizini šuma pronaći veću koncentraciju negativnih iona nego u gradu, a Terme Sveti Martin smještene su upravo u srcu šume, nedaleko rijeke Mure. Odaberite Quick detox vikendu u Termama Sveti Martin i priuštite vašem tijelu detoksikaciju uma i tijela.


LifeClass Terme Sveti Martin | Autor : Promo Foto: Promo

Lokalna i zdravija gastronomska ponuda

Zdravo i lokalno nikada nije bilo bliže. Bilo da želite zagristi u zdravi i hrskavi čips od jabuke, naručiti zdravu verziju tradicionalne međimurske gibanice, okusiti smuđa ovijenog u bučine koštice ili po prvi puta probati "meso z tiblice" - odabir je na vama. Kada tome pridodamo i čašicu međimurskog vina, zasigurno ćete ostati oduševljeni. Odlučite li se za odmor u Svetom Martinu, svakog jutra čekat će vas bogati buffet doručak s lokalnim i svježim namirnicama, a svake večeri vege-detox večera u Healthy Dining restoranu Le Batat.


Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com

Plazma keksi
BAŠ KAO NEKADA
Stvari koje se godinama nisu promijenile, a svejedno ih obožavamo