Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čime mame kupce

Veliki vodič kroz najveće trgovačke centre za kupnju vikendom

arena
Željko Lukunić/Pixsell
26.11.2010.
u 12:04

Ljubitelje slatkog oduševit će besplatne slastice, a sniženja će privući i one koji su božićnu kupnju mislili obaviti kasnije

Ovog vikenda počinje božićni mjesec u Avenue Mallu. 
Posjetitelje očekuje ugođaj Beča uz neograničeno uživanje u besplatnim Mozart-kuglama, škola bečkog valcera, dječje radionice te nastupi majstora violine i klavira koji će osigurati tonove najslavnijih kompozicija klasične glazbe.

Westgate ovog vikenda sve posjetitelje dočekuje u blagdanskom ruhu i s popustima do 50 posto. U pojedinim trgovinama uz kupnju određenih artikala dijelit će se i darovi. I u ovoj akciji sudjeluju neki od najpoznatijih brendova u Westagateu, poput parfumerija Limoni i Douglas, trgovina odjećom New Yorker, Diadema, Di Caprio, United Colors of Benetton te Croata i Accessories. Sportska oprema na sniženju je u Intersportu, Adidasu i Robe di Kappi. Kafići su isto tako pripremili za posjetitelje pića po posebno sniženim cijenama.

Najnovija zagrebačka šoping-meka, Arena Centar, u blagdanskom ozračju očekuje sve posjetitelje. Za sve one koji žele ukrasiti svoje tijelo, ovu subotu i nedjelju na više punktova pripremljen je face i body painting za sve uzraste od 11 do 13 sati te od 17 do 19 sati oba dana. Osim toga, za djecu je na raspolaganju Arctic Racetrack - autići na pedale. 
Arena Centar je ovih dana postao bogatiji za još nekoliko trgovina koje su pripremile promotivne akcije, a među posljednjima je svečano otvorena trgovina Estare Culto, Replay, Je’s, Playlife...

Ovu subotu i nedjelju od 12 do 19 sati u Roses Fashion Outletu najmlađe očekuje druženje s Petrom Panom, radionica kazališta sjena u kojoj će se tražiti izgubljenu sjenu Petra Pana, izrada vlastite lutke-sjene, slikar koji u karikaturi dijete  pretvara u Petra Pana, Zvončicu ili Kapetana Kuku, a slika se može ponijeti kući... Sutra možete osvojiti i šoping od 1000 kuna ako u 17 sati u roku od četiri minute u zadanoj trgovini pokupite određene predmete i cipele čija vrijednost ne prelazi 1000 kn. Tko prvi dojuri do voditelja, osvaja bon od 1000 kuna.

Advent počinje ovog vikenda i u Garden Mallu. 
Uz popuste posjetitelje očekuje nastup glazbenice Lamije Belošević, uz koju će nastupiti i Ivana i Marija Husar, Vladimir Kočiš Zec, Lorena i Dino Jelusić, Branka Delić, Nera Fodor i dječji zbor Arija.

Svi prihodi od prodaje CD-a “Lamija i prijatelji” ići će u humanitarne svrhe. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije