Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne opravdaju očekivanja

Veličina ženama nije važna: Obdareni muškarci ionako se manje trude

shutterstock
18.08.2020.
u 23:25

Istraživanje je pokazalo da prosječne mjere uspravnog penisa iznose samo 13,12 cm, a 85 posto muškaraca razlikuje se od toga samo za centimetar i pol.

Australska stručnjakinja za seks Nadia Bokody razbila je popularan mit o seksu te otkrila da veličina nije važna. Nadia kaže da je zbunjuje zašto su muškarci toliko opsjednuti s veličinom svoga penisa jer tvrdi da je stvar upravo suprotna - obdareniji muškarci su gori u krevetu, prenosi The Sun.

- Unatoč popularnom mišljenju, muškarci s velikim penisom nisu san svake žene. Takvi muškarci često ne opravdaju očekivanja - napisala je. Smatra da je iskustvo s takvim muškarcem razočaravajuće zapravo zbog toga što oni smatraju da ne moraju ništa drugo raditi osim penetracije kako bi njihova partnerica postigla orgazam. Istraživanja pokazuju da 75 posto žena ne mogu postići orgazam samo penetracijom.

Istraživanje je pokazalo da prosječne mjere uspravnog penisa iznosi 13,12 cm, a 85 posto muškaraca razlikuje se od toga samo za centimetar i pol. Nadia također kaže da nam je potrebna društvena promjena kako bismo poboljšali seksualne vještine kod muškaraca, jer ne treba mijenjati veličinu penisa, već samo naše razmišljanje o ‘socijalnoj konstrukciji muškosti’.

Video o pravilnom cijeđenju tjestenine izazvao burnu raspravu:

Komentara 1

LU
lukborn
08:23 19.08.2020.

tina, nisi normalna. daj odi negdje i izjebi se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije