Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koraci ili trčanje?

Vaše zadovoljstvo brzinom kojom vam skida odjeću ključan je faktor

seks
Foto: Shutterstock
04.05.2014.
u 20:00

Jeste li ikada osjetili razočaranje kada je on, usred prvih poljubaca zagrijavanja, odjednom izvadio kondom iz džepa?

Jeste li ikada osjetili razočaranje kada je on, usred prvih poljubaca zagrijavanja, odjednom izvadio kondom iz džepa i krajnje netaktično prekinuo predigru? O.K., postoje trenuci, mjesta i potreba kada je brzi seks poželjan, ali samo u slučaju da ste oboje raspoloženi za malo intenzivne i brze ljubavi.

Sjajan seks znači da nikada ne osjećate da vas požuruje, čak i ako slijedi nakon samo deset sekundi predigre (ili bez nje!) Ključna stvar je u tome da želite seks u istom trenutku kada i on.

Vaše zadovoljstvo brzinom kojom vam skida odjeću ključan je faktor u izbjegavanju osjećaja podčinjenosti.

Sudeći prema brojnim psihološkim istraživanjima, ali i životnim iskustvima i izjavama oba spola, muškarci dijele žene na dva tipa: kandidatkinje za vezu i kandidatkinje za zabavu (grubo rečeno!). Gospodin “Brzi” je obično u potrazi za ovom drugom kategorijom.

>>Evo kako da provjerite je li vrijedan vaše pažnje

Ključne riječi

Komentara 1

IM
Immanuell
14:03 07.05.2014.

Ovo je jedan od besmislenih članaka..... Psihologija svake osobe je različita kad se radi o ovoj lascivnoj temi, kao i kad se jednostrano proglasi "da, ovo je najbolja i najljepša pjesma na svijetu". Kako je to također besmislica, jer koliko ljudi toliko i glazbenih pravaca i orijentacija, tako je i u seksu; neki vole brzo i eksplozivno i baš nikad ne osjećaju podređenost prema partneru, neki polako i natenane. Osjećaj podređenosti znači da osoba ima kompleks manje vrijednosti ili je partner previše agresivan, odn. partner joj ne odgovara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije