Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTOČNI TIROL

Uživajte u najljepšim stranama zime

28.11.2018.
u 08:00

U Istočnom Tirolu, podalje od velikih skijaških centara, možete uživati u luksuznom skijanju – na praznim stazama s puno snijega i pravim istočnotirolskim delicijama

U Istočnom Tirolu zima je izvorna i autentična, prirodna i moćna, senzibilna i romantična. Povoljan položaj s južne strane Alpa, obilje sunčanih dana i iznimno visoka sigurnost snježnog pokrivača igraju u tome važnu ulogu. Istočni Tirol sa svojih 266 vrhova viših od tri tisuće metara, uključujući i Großglockner, nudi čarobne krajolike i beskrajna prostranstva za sportske aktivnosti.

Skijaška zabava za sve: skijaške staze sa zajamčenim snijegom za zimski odmor bez stresa

Posebne kvalitete Istočnog Tirola idealne su i za alpsko skijanje. Regija raspolaže sa šest skijaških područja koja nude sve, od jednostavnijih padina za početnike, pa sve do zahtjevnih staza za svjetske kupove. Skijaše i daskaše privlači visoka sigurnost snježnog pokrivača i velik broj sunčanih dana. Budući da u Istočnom Tirolu nema intenzivnog dnevnog turizma, godišnji odmor prolazi bez stresa. Puno mjesta na skijaškoj stazi i žičare bez dugih redova, tipična su obilježja Istočnog Tirola. Za obitelji je posebno zanimljiva skijaška propusnica „Skihit“ koja djeci i mladima do 18 godina omogućuje posebno povoljne cijene. Najpoznatija i najveća skijaška regija Istočnog Tirola je Großglockner Resort Kals-Matrei koja u neposrednoj blizini Großglocknera, najvišeg austrijskog vrha, nudi beskrajan užitak i zabavu. Skijaški centar Hochpustertal i Golzentipp u selu „James Bond“ Obertilliach prilagođeni su, u prvom redu, potrebama obitelji. Skijaški centar Sv. Jakov u dolini Defereggentaln na južnim padinama Alpi prava je „snježna rupa“ sa suhim snijegom poznatim kao “Champagne powder” – a stalni gosti Istočnog Tirola pretežno se odlučuju za najveće mjesto u dolini i posebno ozračje koje tamo vlada.

Skijaški gurmani, pažnja!

Užitak nakon skijanja. Skijaški gurmani, željni sunca, otkrit će u okolici dražesnog osunčanog mjesta Lienz novu disciplinu. Ovdje, južno od Alpa, u prvom planu nisu kilometri skijaških staza, nego poseban užitak koji se njeguje na osunčanim terasama. Regionalni specijaliteti na vrhu, veličanstvena panorama Dolomita, a nakon skijanja gurmanski paviljoni „Osttirol de Luxe“ na glavnom trgu u Lienzu, nagrada su za sav skijaški trud. A ponudu upotpunjuje slobodna vožnja na savršenim stazama – gotovo zaboravljen luksuz.

Osttirol Information, Mühlgasse 11, A-9900 Lienz
+43.50.212.212, info@osttirol.com, www.osttirol.com

Ski Hit Osttirol
08.12.2018. - 22.04.2019.
• 7 noćenja uklj. doručak
• šestodnevna skijaška propusnica “Ski-Hit Osttirol”

od 434,00 EUR /osoba soba s doručkom
od 684,– EUR po osobi u hotelu s 4 zvjezdice 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije