Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrila astrologija

Uvijek brižne i nježne: Ovi horoskopski znakovi su najbolje mame

shutterstock
28.08.2020.
u 13:50

Iako su sve majke jedinstvene na svoj način, prema astrologiji neki znakovi su 'kvalificiraniji' od drugih.

Znate li horoskopske znakove koji su najbolje mame? Svakako, zabavno ih je rangirati, ali istina je da svaki znak i svaka majka imaju svoj jedinstveni stil roditeljstva i svoje posebne sposobnosti za majčinstvo. Astrologija može ukazati na najbolje osobine koje imate za roditeljstvo. Mame moraju biti toliko stvari za svoju djecu: prijatelj, navijač, učitelj, njegovatelj, vozač i roditelj. Neke su mame cool, a druge više tradicionalne i pokušavaju usaditi te tradicionalne vrijednosti u svoju djecu. Kao roditelj morate osigurati krov nad glavom, hranu, ljubav i mogućnosti za rast. To je težak posao i ne nosi se svako s odgovornošću majke. No, neki horoskopski znakovi su malo kvalificiraniji za majčinstvo od drugih, prenosi Your Tango.

Ribe 

Ribe svojoj djeci usađuju ljubav prema umjetnosti i potiču svoju djecu na kreativnost. Djeca majke Ribe bit će osjetljiva, maštovita i naučit će tretirati druge ljude s ljubaznošću i suosjećanjem. Mame Ribe pružit će ljubav prema prirodi, želju  za pomaganje drugima i neovisan duh.

Ovan

Mama Ovan drži raspored svoje djece prepun satovima glazbe, sportom, hobijima i društvenim aktivnostima, dok i same majke imaju pun raspored. Želi da njezina djeca budu avanturističkog duha i da se ne stide pokušavati nove stvari. Potiče ih da se suoče sa svim izazovima i da se bore za ono u što vjeruju. Povremeno je previše iskrena, ali gotovo odmah žali zbog toga. Mame Ovnovi mogu biti "nabrijane" sa svojom djecom i ponekad trebaju znati slušati i zaista čuti što njezino dijete želi ili ne želi raditi.

Blizanci 

Mame Blizanci sa svojom djecom mogu razgovarati o bilo čemu i često prerano imaju ‘razgovor’. One nemaju nikakve tajne od svoje djece. Njezina djeca imaju sjajne komunikacijske vještine i vrlo su svjesna onoga što se događa u svijetu oko njih. Jedna od stvari zbog koje je Blizanci mama tako jedinstvena je njezina sposobnost razumijevanja djece bez obzira na spol i njihovu dob. Blizanci mame rade najbolje zabave i igre za djecu.

Jarac

Majke Jarčevi borit će se do smrti za svoju djecu. One su jako odane i uvijek će se zalagati za njih. Te mame roditeljstvo shvaćaju vrlo ozbiljno. Svoju djecu žele naučiti dobroj radnoj etici te disciplini i usredotočenosti. Njihova djeca džeparac zarađuju od najmanjih nogu i to pomaganjem u kućanstvu ili brigom o braći ili sestrama. Majke Jarčevi često previše rade i ponekad ih treba podsjetiti da odvoje malo vremena za sebe i ne provode toliko vremena na poslu. 

Bik 

Majke Bikovi su izuzetno strpljive, ali su isto vrijeme vrlo prizemljene i realne. One mogu biti jako tvrdoglave, što može dovesti do problema kada im djeca postanu tinejdžeri. Ove majke u svojoj djeci potiču zahvalnost za ljepotu i prirodu. Ponekad su sklone prejedanju i prekomjernom gomilanju hrane, stoga bi trebale paziti da ne hrane previše i dijete. 

Korisnik TikToka otkrio kako napraviti popularan Big Mac umak:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije