Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrila astrologija

Emocionalno hladni ili nezreli: Ovi horoskopski znakovi ne znaju reći 'oprosti'

shutterstock
25.08.2020.
u 07:00

Iako će neki svojim postupcima pokazati da im je žao, nikada se neće stvarno ispričati osobi koju su povrijedili.

Kad napravimo pogrešku i ispričamo se drugoj osobi, dobro se zbog toga osjećamo i cijelu situaciju vratimo u normalu. Ali jeste li jedan od onih koji se rijetko ispričava drugima? Pa, za neke ljude ispričati se je velika stvar i oni to neće napraviti lako. Iako se osjećaju loše zbog svojih postupaka, jednostavno ne mogu izraziti svoje emocije. Ispričavanje nas ne čini slabima, već je znak da smo emocionalno zreli. Prema astrologiji, postoje znakovi koji se nikada ne ispričavaju, prenosi Pinkvilla.

Blizanci

Nije da se Blizanci namjerno ne ispričavaju, oni su vrlo aktivni i mogu brzo krenuti dalje. Dakle, očekuju da će i druga osoba učiniti isto. Blizanci ponekad zaboravljaju da nekome duguju ispriku.

Strijelac

Ovaj horoskopski znak teško verbalizira svoje osjećaje. Umjesto toga, oni to radije čine svojim postupcima. Radije bi kupili poklon ili izveli na večeru ili u kupovinu. Vrlo su dobri u komunikaciji, pa mogu smisliti različite varijante isprike, a da zapravo nikada to ne izgovore.

Vodenjak

Zaista nije dobro očekivati ispriku od Vodenjaka, osim ako nisu učinili nešto izuzetno ozbiljno. Inače su skloni misliti da su u pravu većinu vremena. Inače su skloni činiti puno dobrih stvari.

Jarac

Jaci su prilično tvrdoglavi zbog čega im je teško ispričati se. Ali nije da se ne kaju, samo im treba vremena za prihvaćanje greške. I misle da bi ih možda isprika mogla definirati kao ranjivu osobu. Umjesto toga, oni to čine svojim postupcima.

Škorpion

Škorpioni će se ispričati samo kada su u krivu. U protivnom se neće lako ispričati za neke malene stvari. No oni se ne ispričavaju, oni samo raščišćavaju nesporazum i otkrivaju svoje istinske osjećaje, jer je Škorpionima glavna stvar u odnosu iskrenost.

Zamolio djecu da imitiraju kao da pričaju na mobitel, a njihova ga gesta iznenadila:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije