Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrana za želju

Ugasila se vatra? Ovo je sedam namirnica koje će vam spasiti ljubavni život

vjenčanje
Foto: Thinkstock
1/7
28.01.2014.
u 18:37

Dobra je vijest da, osim što možemo izbjegavati hranu koja ubija spolnu želju, izborom namirnica možemo i popraviti ljubavni život.

Masna pržena hrana, gazirana pića, naučili smo, smanjit će libido.

No, dobra je vijest da, osim što možemo izbjegavati hranu koja ubija spolnu želju, izborom namirnica možemo i popraviti ljubavni život. Pogotovo ako ste ušli u menopauzu ili prešli 50. godinu pa vam hormoni uništavaju ljubavni život.

Prehrana koja uključuje pinjole, avokado i ostalu "vruću hranu" ne samo da će vas učiniti zdravijima i vitkijima, pa ćete se bolje osjećati u svom tijelu, već će i vaš organizam nahraniti sastojcima koji spašavaju ugaslu vatru.

>>Želite li vatromet pod plahtama? Ovo su namirnice koje morate izbjegavati

>>Ovo su namirnice koje ne biste smjeli jesti ujutro

Komentara 2

OL
olovka
21:57 28.01.2014.

Nekim novinarima pod hitno zabraniti da rade.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:59 29.01.2014.

Janjetina, odojak, sve reš pečeno, s krumpirima, zelena salata sa češnjakom, kud ćeš bolje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije