Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Učinkovita njega za kosu za muškarce dolazi s Vichy Dercos Aminexil MEN

Vichy
Foto: Vichy
1/6
29.03.2019.
u 18:00

Linija proizvoda protiv ispadanja kose jednog od vodećih svjetskih brendova dermatološke kozmetike dobila je i svoj znakoviti hashtag #da sam barem znao

Gubitak kose Ahilova je peta mnogih muškaraca i tema o kojoj nerado govore, jer osim mogućih zdravstvenih problema ukazuje i na ono na što su slaba oba spola – starenje i gubitak mladenačkog izgleda. Godine, naravno, ne moraju biti glavni krivac slabljenja i gubitka kose, tu su i fiziološki uzroci kao što su hormoni i nasljedni faktor, ali i sveprisutan stres, štetno UV zračenje i zagađenje okoliša, posebice u urbanim sredinama. Posljedice su oštećenja folikula dlake i vlakna te postupna degradacija rasta kose, koju su provedena istraživanja pronašla kod velikog broja muškaraca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mislav Čavajda (@mislav_cavajda)

Sve ovo u praksi su potvrdili neki od najpoznatijih „ćelavaca“ iz javnog života, za koje bismo mogli reći da kao zvijezde na estradno/sportskom nebu sjaje barem jednako toliko koliko i njihovo tjeme. Pjevači, glumci, sportaši,... gubitak kose ne diskriminira po odabiru profesije, o čemu su s humorom i dozom šale na vlastiti račun progovorili Mario Roth, Mislav Čavajda, Domagoj Jakopović Ribafish i olimpijski prvak Martin Sinković. O prvim znakovima gubitka kose, koracima koje su poduzeli u bitci za spas vlasišta i postupnom prihvaćanju nove slike u ogledalu progovorili su i na svojim profilima na društvenim mrežama, koji su uz #da sam barem znao u kratkom roku prikupili mnoštvo solidarnih muških lajkova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mario Roth Official (@rothmario_official)

Ipak, da nije sve tako crno pobrinuo se Dercos sa svoja tri proizvoda protiv ispadanja kose iz linije Aminexil MEN Intenzivni tretman namijenjen muškarcima s prvim znakovima gubitka kose, koji se ciljano nanosi ujutro ili navečer na područje ispadanja kose (zalisci ili tjeme). Njegova gelasta struktura omogućuje lako nanošenje na vlasište, a osim što jača vlakno kose, u roku šest tjedana dokazano usporava padanje kose na ciljanim zonama.

Dercos Aminexil MEN
Foto: Vichy

Za muškarce s prorijeđenom kosom po čitavom tjemenu u ponudi je Aminexil MEN pjena trostrukog djelovanja koja trenutačno zadebljava vlas i daje strukturu, a njena lagana i prozračna pjenušava tekstura omogućuje lako nanošenje čak i na osjetljivo vlasište. Kosa je u trenutku oblikovana i spremna za izlazak iz kuće u svakodnevne obaveze.

Kao odlična nadopuna Aminexil MEN intenzivnom tretmanu ili pjeni tu je Aminexil MEN energetski stimulirajući šampon s kreatinom za revitalizirano vlasište te jaču i gušću kosu. Pogodan je za korištenje više puta tjedno.

Dercos Aminexil MEN
Foto: Vichy

Teško je ostati ravnodušan na sve ove dobre vijesti? Podijelite fotografiju svoje „frizure“ uz #da sam barem znao i pridružite se pokretu ponosnih ćelavaca. Za ostale koji imaju kosu i ne žele se od nje rastati, odaberite Dercos!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije