Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

U šali stavila na prodaju stare implantate iz grudi, a onda zaradila 65 tisuća kuna: 'Nisam očekivala ovakvu reakciju'

Njezina objava brzo je zaludila korisnike te nakon 22 ponude, cijena implantata porasla je na gotovo 65 tisuća kuna, za koliko su se na kraju i prodali.
05. studenoga 2020. u 14:30 2 komentara 3215 prikaza
Foto: Instagram/Digit Davis

Izunia Motyl (25) nedavno je ugradila veće implantate u grudi te prešla s veličine 32C na 32DD. Na operaciju je potrošila gotovo 30 tisuća kuna, a iz šale je odlučila prodati svoje stare implantate, kako prenosi Metro.

Stavila ih je na eBay s početnom cijenom od 750 kuna plus 45 kuna za poštarinu i naknadu pakiranja. Implantate je navela kao odličnu zamjenu za antistres loptice, ali nikada nije očekivala ovakvu reakciju drugih korisnika.

Potrošila je pola milijuna kuna na estetske korekcije, no reality zvijezda najponosnija je na ovaj dio tijela:

1 / 5

- Nisu za ponovno upotrebljavanje, već samo kao suveniri. Mogu se koristiti i kao antistres loptice. Ovo su stvarni implantati koji su bilu u grudima Izunije Motyl prije nego što je stavila veće. Ako zatražite, možete dobiti i video kako ih potpisuje, bez dodatne naplate - pisalo je u objavi na eBayu.

 | Autor : Digit Davis Foto: Digit Davis

Njezina objava brzo je zaludila korisnike, a nakon 22 ponude cijena implantata porasla je na gotovo 65 tisuća kuna, za koliko su se na kraju i prodali.

- Prvo sam pomislila da se netko šali sa mnom, sada se pitam gdje će moji implantati završiti - rekla je Izunia. 

Na ideju je došao njezin prijatelj, Digit Davis (32) koji se, kada je Izunia otišla po svoje stare implantate, našalio kako bi ih mogla prodati.

- Znao sam da će neki biti zainteresirani, ali nisam očekivao ovakvu reakciju. Očito postoje bogataši koji imaju novca na bacanje te vole modele, kao što je Izunia - rekao je Digit te dodao da su implantati profesionalno očišćeni od strane kirurga koji ih je izvadio te nema straha od zaraze.

Upoznajte Josipu Koletić, najmlađu hrvatsku pobjednicu u preponskom jahanju i jednu od nominiranih za Divu godine:

Huawei PETAL SEARCH Kako najlakše skinuti top aplikacije poput Tik Toka ili Deezera na vaš Huawei mobitel Samo na Večernji TV-u Stručnjakinja objasnila zašto mladi nemaju poduzetnički duh i je li euro bolji od kune Od polja do stola Zelena strategija OD POLJA DO STOLA: Strategija koja otkriva pozadinu održivog razvoja uzrokuju joj probleme Potrošila 300.000 kn na povećanje grudi, a sada ih želi smanjiti: 'Muškarci se boje biti u vezi sa mnom'
pojavio se i lažni
Goga se obratila javnosti: 'Dogodilo se nešto nemoguće, blokirali su moj račun, ne mogu ništa više'
JUBIZOL
Energetski štedljiva kuća
Veliki vodič - zbog ovih kvalitetnih fasada godišnje možete uštedjeti i do dvije hrvatske plaće