Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stavila ih na eBay

U šali stavila na prodaju stare implantate iz grudi, a onda zaradila 65 tisuća kuna: 'Nisam očekivala ovakvu reakciju'

Instagram/Digit Davis
05.11.2020.
u 14:30

Njezina objava brzo je zaludila korisnike te nakon 22 ponude, cijena implantata porasla je na gotovo 65 tisuća kuna, za koliko su se na kraju i prodali.

Izunia Motyl (25) nedavno je ugradila veće implantate u grudi te prešla s veličine 32C na 32DD. Na operaciju je potrošila gotovo 30 tisuća kuna, a iz šale je odlučila prodati svoje stare implantate, kako prenosi Metro.

Stavila ih je na eBay s početnom cijenom od 750 kuna plus 45 kuna za poštarinu i naknadu pakiranja. Implantate je navela kao odličnu zamjenu za antistres loptice, ali nikada nije očekivala ovakvu reakciju drugih korisnika.

Potrošila je pola milijuna kuna na estetske korekcije, no reality zvijezda najponosnija je na ovaj dio tijela:

1/5

- Nisu za ponovno upotrebljavanje, već samo kao suveniri. Mogu se koristiti i kao antistres loptice. Ovo su stvarni implantati koji su bilu u grudima Izunije Motyl prije nego što je stavila veće. Ako zatražite, možete dobiti i video kako ih potpisuje, bez dodatne naplate - pisalo je u objavi na eBayu.

Foto: Digit Davis

Njezina objava brzo je zaludila korisnike, a nakon 22 ponude cijena implantata porasla je na gotovo 65 tisuća kuna, za koliko su se na kraju i prodali.

- Prvo sam pomislila da se netko šali sa mnom, sada se pitam gdje će moji implantati završiti - rekla je Izunia. 

Na ideju je došao njezin prijatelj, Digit Davis (32) koji se, kada je Izunia otišla po svoje stare implantate, našalio kako bi ih mogla prodati.

- Znao sam da će neki biti zainteresirani, ali nisam očekivao ovakvu reakciju. Očito postoje bogataši koji imaju novca na bacanje te vole modele, kao što je Izunia - rekao je Digit te dodao da su implantati profesionalno očišćeni od strane kirurga koji ih je izvadio te nema straha od zaraze.

Upoznajte Josipu Koletić, najmlađu hrvatsku pobjednicu u preponskom jahanju i jednu od nominiranih za Divu godine:

Ključne riječi

Komentara 2

CA
cortesova arkebuza
19:26 05.11.2020.

Jadne žene što same sebi rade. Nasilje nad sebi samom.

VI
vidum
19:24 05.11.2020.

Da. A ja ne mogu prodati ekološki uzgojeno voće i povrće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije