Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzrokuju joj probleme

Potrošila 300.000 kn na povećanje grudi, a sada ih želi smanjiti: 'Muškarci se boje biti u vezi sa mnom'

Instagram
30.10.2020.
u 16:30

Njezine grudi sada su veličine H, a često su joj uzrokovale probleme u vezama.

Yvonne Bar potrošila je 300 tisuća kuna na plastične operacije kako bi postigla svoj željeni izgled. Čak četiri puta otišla je na povećanje grudi i liposukciju, jednom na brazilsko podizanje stražnjice, nekoliko puta na ubrizgavanje filera, kao i botoksa. Međutim, nova želja joj je smanjiti grudi jer je se, kako sama kaže, muškarci boje, kako prenosi Daily Star.

Sada ima veličinu H, a često joj je upravo to uzrokovalo probleme s muškarcima. Prijašnji dečko kojeg je imala bio je previše posramljen da bi s njom išao u javnost. Stoga je, nakon toliko povećavanja, Yvonne odlučila još jednom otići pod nož - ali na smanjivanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lets get wet? 💦 Would you join me in the pool? 🥺

Objavu dijeli Yvonne_bar (@yvonne_bar__)

- Razmišljam o smanjenju grudi u nekom trenutku u budućnosti, jer me ljudi uvijek osuđuju i gledaju na pogrešan način zbog njih. Muškarci me gledaju i ponašaju se prema meni kao da sam objekt, a ne kao žena za ozbiljnu vezu. Osjećam se kao da plašim dobre muškarce. Također, toliko su mi postale teške da ponekad imam bolove u leđima i ne mogu se pomaknuti -rekla je Yvonne. 

Potrošila je 12,5 milijuna kuna na operacije i nije joj dosta: liječnike je tjerala da laju

1/7

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I lowkey want you by my side..

Objavu dijeli Yvonne_bar (@yvonne_bar__)

Osim ovog zahvata, u planu ima i neke nove: - Želim operaciju nosa, jer imam lagane probleme s disanjem, ali voljela bih promijeniti i njegov oblik. Također vjerujem da bi mi fileri u obrazu lice učinili elegantnim - kaže ona.

Predstavljamo naše Dive. Jedna od njih je i Nataša Vučemilović Alagić: Moj najveći uzor je moja majka, koja je samohrana majka:

Komentara 9

JD
John Doe Jr.
17:05 30.10.2020.

ti si opasna po život

PU
puniša
18:00 30.10.2020.

ne boje se, ruzno im je to...

Avatar YUKA1962
YUKA1962
16:45 30.10.2020.

Blago onom tko je zaobiđe!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije