Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U Sabolić interijerima potražite kuhinju kakvu ste oduvijek željeli!

U Sabolić interijerima potražite kuhinju kakvu ste oduvijek željeli!
Foto: Promo
02.03.2018.
u 08:00

Sve kuhinje iz Sabolić interijera mogu se individualno prilagoditi te u skladu sa željama funkcionalno, ali neprimjetno povezati ergonomiju i dizajn

Kuhinje su postale središnje mjesto naše svakodnevno – mjesto za kuhanje, druženje, objedovanje, zabavu. Moderan i užurban život pred uređenjem kuhinja postavlja nekoliko zahtjeva kako bi one u potpunosti bile prilagođene našem životnom stilu. Ukoliko ste u potrazi za svojom idealnom kuhinjom u Sabolić interijerima potražite svog favorita i kuhinju kakvu ste oduvijek željeli!

Do 31.05.2018. iskoristite posebne pogodnosti kupnje koje uključuju 40 % promotivnog popusta na kuhinje po mjeri. Sve kuhinje iz Sabolić interijera mogu se individualno prilagoditi te u skladu sa željama funkcionalno, ali neprimjetno povezati ergonomiju i dizajn. Veliki izbor elemenata garantira prilagodljivost svakom prostoru, dok će veliki izbor boja fronti i materijala ispuniti svaku vašu želju, te savjetovati kako kuhinju prilagoditi vašim potrebama i dnevnom ritmu.

Osim savjetovanja, izmjere prostora u domu i 3D planiranja, naši stručnjaci brinu i o dostavi gotove kuhinje, kao i stručnoj montaži koja je besplatna iznad 15.000,00 kn za Zagrebačku i Krapinsko zagorsku županiju a vama preostaje samo razmisliti što ćete kuhati u svojoj novoj kuhinji.

Također u našoj ponudi uz kuhinje imamo program dnevnih boravaka, kreveta, dječjih soba, spavaćih soba, predsoblja, stolova i stolica te ormara. Sve to možete platiti karticama 12-24 rata bez kamata.

Posjetite naš izložbeni salon u Zaboku Celine 1 i našu web-stranicu www.sabolic-interijeri.hr

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije