Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljetna panorama

U Pazinu se časte jelima dostojnim Julesa Verna

U pazinskom Kaštelu opisuju se i kušaju delicije iz 1867. godine kada je grof Mathias Sandorf pripremao urotu za odcjepljenje Mađarske od Austro-Ugarske monarhije.
18. srpnja 2013. u 22:38 0 komentara 1 prikaza
pazin
Foto: VL

Jules Verne nikada nije bio u Istri, no u igrokazu u pazinskom Kaštelu opisuju se i kušaju delicije iz 1867. godine kada je grof Mathias Sandorf pripremao urotu za odcjepljenje Mađarske od Austro-Ugarske Monarhije – krumpir s ružmarinom, marinirani ombolo u mediteranskom bilju, pomidorine s krupnom solju, dimljenu oradu sa svježim sirom, mariniranog brancina u limunu s crnim maslinama, skutu, cukerančiće.

>>Ponovni bijeg iz tamnice Kaštela u Pazinsku jamu

 

 

Skupili smo chefove Fuliranja
ADVENTSKA ČAROLIJA
Skupili smo chefove Fuliranja: Ovo su majstori adventskih delicija koji za vas spremaju street food čuda
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.