Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glamour ili prirodno?

Troslojna 'fasada' na licu ili minimalizam? Evo što muškarci vole na ženama

žena
Foto: Thinkstock
20.05.2014.
u 08:36

Nakon što su pogledali fotografije žena u fazama, s manje ili više make upa, 22 muškarca rekla su da su im najatraktivnije žene bile u fazama kada su imale minimalno make upa na licu.

Žene su privlačnije s manje make upa na licu, u to me slažu i žene i muškarci.

Istraživanje objavljeno u časopisu The Quarterly Journal of Experimental Psychology obuhvatilo je 44 žene koje su pristale biti modeli jednom fotografu. Zamoljene su da se našminkaju kao da idu u noćni izlazak. Fotografirane su prije, tijekom i nakon šminkanja. Fotografije, njih 22 od svake žene u raznim fazama uređivaja, pokazane su muškarcima i ženama koji su također sudjelovali u istraživanju kao "promatrači". Nakon što su pogledali fotografije žena u fazama, s manje ili više make upa, 22 muškarca rekla su da su im najatraktivnije žene bile u fazama kada su imale minimalno make upa na licu. Žene, pogađate, birale su fotografije s nešto više make upa.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Žene koje su se šminkale, stavljale su u prosjeku za svoj noćni izlazak 30% više šminke na licu od onoga što su promatrači izabrali kao najpoženiji izgled. Ako se spremate za izlazak, imajte ovo na umu. Možda želite staviti malo manje make upa ovaj put.

>>Zaružili ste usred radnog tjedna? Provjerite kako sakriti tragove

>>Evo što će muškarac primijetiti na ženi već u prvih 10 minuta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije