Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo prijatelji

Tončica Čeljuska demantira kako je u vezi sa 25-godišnjim glazbenikom

tončica čeljuska
Željko Hladika/Pixsell
23.02.2010.
u 19:37

HTV-ova novinarka žustro je opovrgla napise jednoga domaćeg tjednika koji tvrdi kako je u vezi sa Sandrom Majstorovićem iz Splita. Čeljuska kaže kako joj je on samo prijatelj.

- Oštro demantiram napise tjednika koji je objavio kako sam u vezi sa mladim glazbenikom. Takve mi konstrukcije zbilja nisu jasne - vidno uzrujana opovrgnula je Tončica Čeljuska članak jednog našeg tjednika u kojem piše kako voditeljica HTV-ovoa Dnevnika ljubuje sa 25-godišnjim Sandrom Majstorovićem. U razgovoru nam je objasnila kako je Sandro njen obiteljski prijatelj i njega i njegovu obitelj poznaje jako dugo.

- Slikali su ga navodno ispred mog stana i time automatski znači da sam s njim u vezi. Što to znači da će me sad povezivati sa svakim muškarcem koji pozvoni na vrata mog doma. Time što sam sad sama odmah sam postala meta ovakvih konstrukcija - kaže Čeljuska koja više ne živi sa suprugom Zlatkom otkako se u listopadu prošle godine nije javio na odsluženje zatvorske kazne.

Komentara 12

FT
franjo.tahi
08:45 24.02.2010.

Vijest za kmetove!!!

LU
Lujo123
19:54 23.02.2010.

Zaboravih - a i lijepa ste žena!

OB
-obrisani-
07:44 24.02.2010.

MILF...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije