Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
talenti

Svijet mašte od srebra i šarene epoksi smole

ivana vucinovic (1)
Foto: Arhiva VL
1/5
17.02.2013.
u 00:01

Zadranka Ivana Vučinović izradom nakita počela se baviti nakon studija u Italiji, a nedavno je odlučila inspiraciju potražiti u Njemačkoj. Njezin srebrni nakit sa epoksi smolom doista je prepoznatljiv accessoire!

Tridesetogodišnja Ivana Vučinović svoje putovanje u svijet izrade nakita započela je prije skoro tri godine, nakon upisa u milansku Scuola Orafa Ambrosiana. Ova talijanska škola Ivanu je naučila raditi sa srebrom, koje i dalje koristi kao bazni materijal, a kombinira s epoksi smolom koju sama boja dodavajući joj pigmente u prahu. “U zadnje vrijeme puno crtam, dizajniram i pravim prototipe za nakit s poludragim i dragim kamenjem, te drvom i drugim materijalima koje pronađem u prirodi”, kaže Ivana, koja se inspirira proučavajući povijest nakita, ali i pažljivo prateći nove tehnike. Nakit se može kupiti u Get Get Get koncept storeu u Splitu, preko Etsy-ja (www.ivanaartjewellery.etsy.com), te preko Facebook stranice IvanaArt Jewellery.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije