Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije to očekivao

"Susjed je prelijen da s prilaza makne svoje kante za smeće pa se parkira - u mom vrtu!"

Reddit
15.09.2022.
u 09:30

Ostali korisnici na forumu Reddit osjećali su frustraciju ogorčenog vrtlara, nudeći savjete, prijedloge i sažaljenje

Međususjedske svađe su česte, ali neke na kraju budu žešće od drugih. Jedan je čovjek to, nažalost, predobro naučio nakon što je imao posla s navodno "lijenim" susjedom. Prema riječima ovog ogorčenog čovjeka, njegov susjed je previše lijen da donese svoje kante za smeće i stoga će se parkirati u njegovom vrtu radije nego koristiti vlastiti prilaz.

Muškarac, koji se tek preselio na ulicu, kako prenosi Mirror, tvrdi da je njegov drski susjed to učinio više puta, ali zbog svog užurbanog rasporeda punog radnog vremena i izvanrednog studiranja jednostavno nije imao vremena suočiti se s njim.

Što žene žele od muškaraca na prvom spoju? Ovo je dobro znati...

1/8

Otišavši na Reddit s fotografijom šokantne greške pri parkiranju, čovjek pod korisničkim imenom u/TinySpiderman razbjesnio se zbog svoje nevolje, pišući: "Čim sam van stavio svoje biljke, počeo je to raditi, a mogu reći da ih nije briga jer su vrata njihovog automobila otvorila moju vreću sa zemljom i srušila neke biljke, ali opet su parkirali na istom mjestu dok ja nisam bio kod kuće."

"Danas sam ocrtao svoju parcelu ciglama, ako nastavi voziti po travi umjesto po betonu, udarit će u cigle. Zidovi od cigle uvijek su bili dio mog plana za dizajn vrta, tako da sada mogu služiti višoj svrsi”, zaključio je objavi.

Ostali korisnici na forumu Reddit osjećali su frustraciju ogorčenog vrtlara, nudeći savjete, prijedloge i sažaljenje. "Budi oprezan i pobrini se da počistiš za sobom. Na primjer, ne bi želio tamo ostaviti nijedan čavao. Probušio bi joj gumu, a mi to ne bismo htjeli, zar ne?", šaljivo je upita jedan korisnik.

“Također bih predložio da posadite neke ruže, u biti nešto s trnjem što bi joj otežalo izlazak iz auta i napravilo neku štetu u tom procesu, samo u slučaju da pokuša ponovno”, glasio je drugi komentar.

Kako pripremate kajganu? Jedan će je neočekivani sastojak učiniti savršeno 'prozračnom':

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije