Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo terapeutkinji

'Supruga me više ne privači jer se zapustila i prestala se truditi: Kako da joj to kažem?!'

Shutterstock
09.05.2022.
u 16:30

Trebate ju sami ohrabriti; predložite joj da se oboje dotjerate i odete na spoj, odgovorila mu je seks terapeutkinja Coleen

Moja me supruga stalno pita zašto se više uopće s njom ne želim seksati; istina je da mi se više ne sviđa, ali kako da joj to kažem?! Volim je ali u posljednjih je nekoliko godina prestala brinuti o sebi i o svom izgledu, napisao je terapeutkinji 41-godišnji muškarac.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak

1/15

Puno se, kaže, udebljala jer većinu dana do deset ujutro samo leži u krevetu i više se uopće ne trudi.

- Želim ponovno s njom imati prisan odnos kao prije dok nije za to kasno ali ne znam kako da joj kažem da se zapustila - napisao je.

- Trebate ju sami ohrabriti; predložite joj da se oboje dotjerate i odete na spoj - odgovorila mu je seks terapeutkinja Coleen

Veza vam je, kaže, zapala u kolotečinu pa joj objasnite da ne želite dopustiti da sve propadne i da uzimate jedno drugog 'zdravo za gotovo'.

- Pričajte o vama, a ne samo o njoj i nemojte reći: "Samo doma ležiš u krevetu i debela si", jer bi to svakom ubilo samopouzdanje - rekla je.

Ako i dalje ne shvati, kaže Coleen, u nekom će joj trenutku morati reći da izgleda kao da joj nije stalo; ali neka ne koristi riječi poput "debela" i "lijena", prenosi Mirror.

Jednojajčane blizanke zaručene za istog muškarca: "Želimo biti trudne u isto vrijeme"

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:08 10.05.2022.

Razgovaraj s njom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije